Το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα περνά την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της και εμείς «ως κλασσικοί ΑΠΟΕΛίστες» προσπαθούμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Σαν παιδάκια νηπιαγωγείου, αυτοί που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι όσο πιο έτοιμοι και ώριμοι να διαχειριστούν την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ομάδας μας, προτιμούν να βάζουν τον εγωισμό πάνω από το ΑΠΟΕΛ. Ειδικά, τώρα που η ομάδα χρειάζεται την πραγματική μας στήριξη για να ξαναβρεί τον δρόμο της στο πρωτάθλημα και να ξεκινήσει την αντεπίθεση.

Δίνουμε δικαίωμα στο κάθε κουμμούνι και στον κάθε αντιαποελίστα να χαίρετε με τα καμώματα μας και να μας παραλληλίζει με το περσινό κατάντημα της Ανόρθωσης. Δίνουμε ελπίδα σε όλους αυτούς που πριν μερικές εβδομάδες χαλούσαν εκατομμύρια σε μεταγραφές για να αντισταθμίσουν την επιτυχία, την χαρά και την περηφάνια μας με την είσοδο στους ομίλους. Τρίβουν τα χέρια τους όλοι αυτοί που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο πέρσι να χαλάσουν την ομοιογένεια, την γαλήνη, τη σιγουριά και τη δυναμική που είχε η ομάδα μας βάζοντας τον Πάολο Κόστα και τον ανύπαρκτο Σκεύο να δημιουργούν προβλήματα.

Δεν έχει κανένας από εμάς δικαίωμα να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο πέραν από το συμφέρον της ομάδας. Και το άμεσο συμφέρον της ομάδας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Δόξα για να ξεκινήσει η αντεπίθεση. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει ο καθένας μας να αφήσει τις μεμψιμοιρίες και να αναρωτηθεί:

Οπαδοί: είναι δυνατόν η ομάδα που μας έκανε τόσο περήφανούς πριν λίγες βδομάδες να ξέχασε πως παίζεται η μπάλα; «Εμείς πιστέψαμε» έγραφαν οι φανέλες του ΠΑΝΣΥΦΙ πέρσι όταν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα. Ας το ξαναπιστέψουμε. Μην αποπροσανατολίζεστε… αντίπαλος μας δεν είναι ούτε ο Σπύρου, ούτε ο Ντροκμπα που δεν δικαιούται να παίξει στο ΓΣΠ, ούτε ο κάθε παράγοντας που διαφώνησε και έφυγε από το συμβούλιο. Αντίπαλός μας είναι η Δόξα και όλο το άγχος που κουβαλούμε από την πρώτη αγωνιστική.

Τεχνικό Τιμ: δεν απολαμβάνετε την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη που είχε ποτέ οποιοδήποτε τεχνικό τιμ; Είμαστε η ομάδα που όλοι οι αντίπαλοι τρελαίνονται να κερδίσουν βαθμούς. Βρέστε τον τρόπο να καταφέρει η ομάδα να τρυπήσει τις διπλές και τριπλές αμυντικές ζώνες, να βοηθήσει τους παίχτες που ήρθαν φέτος επιτέλους να εγκλιματιστούν και να αποκτήσει την απαιτούμενη φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση που κρύβει.

Ποδοσφαιριστές: Ποιοι από εσάς θα αντάλλασαν να αγωνιστούν και να κερδίσουν την Δόξα με την πιθανότητα να έμεναν στο πάγκο στο ερχόμενο παιχνίδι με την Τσέλσι;

Διοίκηση: θέλετε να καταντήσετε περίγελο όπως η περσινή Ανόρθωση; Δείξετε ότι παραμένετε σοβαροί και ενωμένοι. Αποδείξετε ότι ξέρετε να διαχειριστείτε σωστά την επιτυχία της ομάδας και βρέστε την καταλυτική φόρμουλα να γίνει το ΑΠΟΕΛ ακόμα πιο δυνατό από πριν.

Τέλος, ας στείλουμε το μήνυμα σε όλους τους αθλητικογράφους που ξέγραψαν πρόωρα την ομάδας ότι κρατάμε αρχείο με τις συμπεριφορές σας. Θα τα ξαναπούμε, είναι πολύ γρήγορα ακόμα για να μιλήσουμε ανοιχτά…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!