Το συμφέρον του Τράττου

Ο  Τράττος ικανοποίησε για άλλη μια φορά το κόμπλεξ του κλείνοντας κυριολεκτικά τα μάτια σε δύο τουλάχιστον πεντακάθαρα πέναλτι για την ομάδα μας. Ο πρόεδρος των κυπρίων διαιτητών έκανε αυτό που του επιτρέπει η νοημοσύνη του και τα συμπλέγματα που τρέφει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.  Από την μια στέρησε από την ομάδα μας την νίκη και κατά μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την άλλη κράτησε τους μαθητές για ακόμα λίγο στον αναπνευστήρα. Για τα σημερινά πέναλτι που στέρησε στον ΑΠΟΕΛ, δεν μπορεί να υπάρχει δικαιολογία. Πεντακάθαρα και μπροστά στα μάτια του. Ήταν φως φανάρι ότι η επιλογή του να μην δώσει τέτοιες πεναλτάρες δεν ήταν θέμα στιγμής. Ήταν προαπόφαση που την είχε μελετήσει καλά στο νου του, προτού μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κομπλεξικός διαιτητής είσπραξε και πάλι τις βρισιές και τις κατάρες του κόσμου του ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό δεν φαίνεται ότι τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Είναι τόσο ύπουλος, αλλά και ύποπτος,  που μέχρι και τον κολλητό του χόχο Παναγή κανόνισε να είναι 4ος.

Ο αντιΑΠΟΕΛισμός που εκπέμπει τόσα χρόνια επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στον σημερινό κρίσιμο αγώνα. Ο κατά τα άλλα αυστηρός διεθνής διαιτητής κατάπιε την σφυρίχτρα και αρνήθηκε στην ομάδα μας να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται μέσα στο γήπεδο.

Δεν ξεχνούμε τα τραπεζώματα του με τον Κάκο. Η ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση στις αρχές της βδομάδας για την διαιτησία και η επιλογή του Τράττου να μας διαιτητεύσει 2ο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε τρεις βδομάδες με τους μαθητές μόνο τυχαία δεν είναι. Εξ άλλου ο Κάκος μετά την επιλογή του Τράττου έκλεισε το στόμα του αφού εξυπηρετήθηκαν τα συμφέροντα του στο ακέραιο.

Ανακόνωση εταιρείας ΑΠΟΕΛ

Με βάση τα πιο πάνω η εταιρεία ΑΠΟΕΛ αναγκάστηκε να εκδόσει ανακοίνωση που αναφέρει τα ακόλουθα:

Η ομάδα μας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της, για τον τρόπο που λειτούργησε μέσα στο γήπεδο, ο άρχοντας του σημερινού παιγνιδιού. Φαίνεται ότι η στάση χαμηλών τόνων που κρατήσαμε στις απανωτές προκλήσεις που δεχθήκαμε από την Ανόρθωση, αγνοώντας τις κενού περιεχομένου ανακοινώσεις, πρέπει να εγκαταλειφθεί.Με όπλα μας το πάθος μας και την αξία των παικτών μας και την συμπαράσταση του υπέροχου κόσμου μας, τον οποίο ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά στο ντέρμπι, συνεχίζουμε απτόητοι την προσπάθεια μας.Στην επόμενη τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, θα εξετάσουμε κατά πόσο, ο μη καταλογισμός τεσσάρων πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ αποτελεί επαρκή λόγο για να αλλάξουμε την στάση μας ως αναφορά την καταγγελία του διαιτητή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!