Το τέλειο παιχνίδι

Η Λυών είναι ανώτερη από όποια άποψη και αν το δει κανείς αλλά ο ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει απόψε να βραχυκυκλώσει την καλοκουρδισμένη μεσοεπιθετική γραμμή της Γαλλικής ομάδας με στόχο να μην δεχτεί γκολ ή αν αυτό είναι αναπόφευκτο να περιοριστεί σε ένα ή το πολύ δύο! Η ομάδα μας δεν έμαθε και θα επιδιώξει να παίξει αντιποδόσφαιρο και εκεί εστιάζεται και το πλάνο για να αφήσουμε ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού. Τα λίγα τρωτά σημεία της Λυών εστιάζονται στην προβληματική αμυντική της συμπεριφορά και τα κενά που υπάρχουν στο κεντρικό άξονα. Με λίγα απλά λόγια θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και παράλληλα να βρούμε τους τρόπους για να γίνουμε απειλητικοί. Ως συνήθως τα πρώτα 15-20 λεπτά σε τέτοιους αγώνες είναι σημαντικά κάτι που ισχύει ακόμα περισσότερο σήμερα λόγω και των καιρικών συνθηκών. Η ομάδα μας καλείται να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους ακραίους επιθετικούς την Λυών. Οι Τρισκόφσκι και Χαραλαμπίδης θα πρέπει να έχουν αρκετές επιστροφές προκειμένου να δίνουν βοήθειες στους Μποαβεντούρα και Πουρσαϊτίδη αντίστοιχα. Ο Μπαστος είναι από τους πιο επικίνδυνους παίκτες και ο Πουρσαϊτίδης θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον εκρηκτικό Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό. Η άλλη μονομαχία που θα κρίνει πολλά είναι αυτή μεταξύ Γκομίς-Ζόρζ. Ο αμυντικός μας θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Λυών ιδιαίτερα στις εναέριες μονομαχίες.

Οι Γάλλοι μας διάβασαν καλά και ξέρουν ότι η ομάδα μας ψάχνει τον Αλμέιδα για να μπορέσει να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Ο Βραζιλιάνος θα έχει όπως όλα δείχνουν τον Κρις σκιά του και παρά την ικανότητα του να διασπά τις αντίπαλες άμυνες θα χρειαστεί βοήθειες από τον Τρισκόφσκι και όχι μόνο.

Κακά και Ζόρζε δεν αγωνίστηκαν αρκετές φορές μαζί και ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι να μπορέσουν να συνεργαστούν άψογα.

Μαρσίνιο ή Σόουζα είναι ίσως το μεγαλύτερο ερώτημα που θα στριφογύριζε στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς τις τελευταίες ώρες. Κάθε επιλογή έχει τα θετικά της και η τελική απόφαση εξαρτάται και από την τακτική που θα θέλει να ακολουθήσει στα πρώτα στάδια του αγώνα ο Σέρβος.

Βασικά όπως και να το δει κάποιος ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να κάνει το τέλειο παιχνίδι ή αυτό με τα λιγότερα λάθη προκειμένου να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!