Το όνειρο που πήγε να γίνει εφιάλτης

Η μεγαλύτερη ήττα του ΑΠΟΕΛ στη μέχρι σήμερα πορεία του στους ομίλους του Champions League είναι από ψες γεγονός. Ο θύτης δεν μπορούσε να μην ήταν άλλος από την Μπαρτσελόνα του Μέσι η οποία όπως δήλωσε και ο προπονητής είχε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι που οδήγησε την ομάδα μας στο να έχει παθητικό ρόλο. Το όνειρο των παικτών πήγε να εξελιχτεί σε εφιάλτη αφού ο κίνδυνος μια συντριβής ήταν μετά από κάποια φάση ορατός. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δημιούργησε την εντύπωση ότι η Μπαρτσελόνα είχε τα τρωτά της σημεία και αν την βρίσκαμε στην κακή της μέρα, ίσως να γινόταν το θαύμα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ενώ η παρέα του Μέσι ήταν τόσο επιβλητική που ούτε και ο κόσμος μπόρεσε να μπει ποτέ στο παιχνίδι και να απολαύσει την αναμέτρηση.

Στο τέλος αυτό που μένει είναι η εμπειρία και διαχείριση του να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους του κόσμου και να μην τα καταφέρνεις. Η διαχείριση της επόμενης μέρας είναι σημαντική γιατί δεν πρέπει να οδηγήσει σε ηττοπάθεια ενόψει Άμστερνταμ.

Η προτροπή του Δώνη ότι οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν στην έδρα του Άγιαξ, κάθε άλλο από τυχαία μπορεί να θεωρηθεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!