Το apoel.net στο adstore

Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στρατηγική συνεργασία της με τον μεγαλύτερο ψηφιακό όμιλο στην Κύπρο. To apoel.net εντάσσεται στο adstore την πλατφόρμα διανομής ψηφιακής διαφήμισης των Ειδικών Εκδόσεων. Σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Ειδικές Εκδόσεις αναφέρει τα ακόλουθα: Η πλατφόρμα διανομής ψηφιακής διαφήμισης adstore ανακοινώνει την ένταξη του αθλητικού portal apoel.net στο οικοσύστημα ad-store.net, τον μεγαλύτερο όμιλο ψηφιακών Μέσων στην Κύπρο.

Το apoel.net είναι το μεγαλύτερο πόρταλ ενημέρωσης για τα νέα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, με 115 χιλιάδες διαφορετικούς επισκέπτες τον μήνα και με εμφανίσεις άνω των 2 εκατομμυρίων σελίδων τον μήνα.

H ένταξη του apoel.net στην πλατφόρμα ενισχύει την μπαλέτα των προϊόντων του adstore, προσθέτοντας κοινά νεαρών κατά βάση ηλικιών, μια καταναλωτική ομάδα αρκετά δυσεύρετη μιντιακά και διαφημιστικά.

Ο Ανδρέας Διαμαντίδης, διευθυντής του adstore, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε το apoel.net στην οικογένεια του adstore. Πέραν των προφανών συνεργειών η χαρά μας είναι μεγαλύτερη, επειδή ξεκινούμε μία συνεργασία με την αρχαιότερη οπαδική ιστοσελίδα της Κύπρου, η οποία στα 18 χρόνια λειτουργίας της έπαιξε και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στο ψηφιακό περιβάλλον της Κύπρου».

Υπενθυμίζεται πως το adstore είναι πλατφόρμα ψηφιακής διαφήμισης που διανέμει διαφημιστικά μηνύματα σε πολλά και διαφορετικά πόρταλ, σε υπολογιστές, ταμπλέτες και κινητά. Ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει τη διαφήμισή του, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία στόχευσης (target groups, daily budget, επιλογή συσκευής κ.ά.), να την παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να την πληρώσει ανάλογα με την απόδοσή της. Σε δύο μόλις χρόνια λειτουργίας του είναι ο μεγαλύτερος ψηφιακός Όμιλος στην Κύπρο, με 15 ιστοσελίδες, 16 εφαρμογές κινητών και ταμπλέτων, 1 εκ. χρήστες και 48 εκ. διανομή διαφημιστικών μηνυμάτων τον μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Ανδρέα Διαμαντίδη, Διευθυντή adstore στο [email protected].

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!