Το comeback του Ποταμίτη;

Η μέρα της γενικής συνέλευσης πλησιάζει και οι διεργασίες βρίσκονται στο φόρτε τους. Η πιο σημαντική εξέλιξη που φαίνεται να προκύπτει είναι η απόφαση του Χριστόφορου Ποταμίτη να ζητήσει τη ψήφο των μετόχων για εκλογή του στο συμβούλιο της εταιρείας. Πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν ξαφνιάζει όσους γνώριζαν ότι ο δραστήριος παράγοντας ακόμα και μετά την περσινή επεισοδιακή αποχώρηση του δεν έπαψε να βρίσκεται κοντά στη διοίκηση Ερωτοκρίτου. Ο Ποταμίτης που ως γνωστό εκτελεί και χρέη αντιπροέδρου στο σωματείου  ενημέρωσε τον Ερωτοκρίτου για την πρόθεση του να υποβάλει υποψηφιότητα και κάπου εδώ είναι που αρχίζουν τα γνωστά αποελίστικα..

Ο πρόεδρος όπως και ο στενότερος του συνεργάτης (Γιώργος Γεωργίου) παρόλο που δεν τάχθηκαν ενάντια στην υποψηφιότητα του Ποταμίτη, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το ότι αυτή θα αντιμετωπιστεί αρνητικά από μερίδα μετόχων. Όπως πληροφορούμαστε ο Ποταμίτης θα επιχειρήσει τις επόμενες μέρες να έχει σειρά επαφών με άτομα που έχουν επιρροή στο χώρο έτσι ώστε να πείσει για την ορθότητα της απόφασης του.

Και ο Success προ των πυλώνΠέραν του Ποταμιτή όπως πληροφορούμαστε την πρόθεση του να υποβάλει υποψηφιότητα έχει εκφράσει και ο Κυριάκος Κυριάκου (Success) που διετέλεσε μέλος σε συμβούλια του σωματείου και της εταιρείας για σειρά ετών.

Με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο να ανοίξουν κάλπες δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τους επόμενες μέρες αφού αναμένεται να γίνουν προσπάθειες να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!