Το DNA του πρωταθλητή

Τα δεδομένα, όσο και να περιμένουμε την διάγνωση και την ετυμηγορία για το αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει η όχι ο Καρλάο ‎στον αγώνα με τον Απόλλωνα, δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολύ. Ο ΑΠΟΕΛ θα κατέλθει στο κρισιμότερο μέχρι στιγμής ματς ‎του πρωταθλήματος με πολλές απουσίες που φτάνουν στο σημείο να είναι πιο εύκολο να μετρά κάποιος τις παρουσίες. Παρόλο που κάτι παρόμοιο είχε γίνει κατ’επιλογή Φιγκ στον επαναληπτικό με την ανόρθωση, η ουσία είναι ότι αυτή την φορά δεν πρόκειται να έχουμε ουσιαστική βοήθεια από τον πάγκο. Η διοίκηση αποφάσισε να χαμηλώσει σημαντικά τις τιμές των εισιτηρίων του ματς σε μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Η συνεισφορά των φιλάθλων της ομάδας μας αυτή την φορά θα πρέπει να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη. Η κερκίδα φέτος κινείται πάνω κάτω στα ίδια νωχελικά πλαίσια με την ομάδα και έπαψε να εκπέμπει την αίγλη προηγούμενων ετών.

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, αυτό που θα μας ωθήσει να υπερβάλουμε εαυτούς είναι απλά το DNA του πρωταθλητή το οποίο κρύβουμε όλοι μέσα μας. Είμαστε ΑΠΟΕΛ και κάθε ένας από εμάς γνωρίζει ενδόμυχα τι πρέπει να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος.

Είτε το θέλουν είτε όχι, αυτοί που πραγματικά είναι φτιαγμένοι για τέτοιες καταστάσεις είναι η ομάδα και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Είναι μέρος της δικής μας κουλτούρας, της δικής μας ζωής, της δικής μας ΑΠΟΕΛίστικης ψυχοσύνθεσης. Αυτό είναι και το πολυτιμότερο μας όπλο, το μεγαλύτερο μας ατού απέναντι σε ομάδες που θυμούνται ότι κάνουν  πρωταθλητισμό μόνο και μόνο επειδή εμείς τους το επιτρέπουμε.

Αν ενεργοποιήσουμε όλοι το DNA που ξεχάσαμε μέσα μας, τότε οι απουσίες και οι τραυματισμοί ίσως να παίξουν λιγότερο ρόλο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!