Το rotation στα φόρτε του

Τραυματισμοί  αλλά και η ανάγκη να πάρουν ανάσες αυτοί που εδώ και μήνες τρέχουν ασταμάτητα φαίνεται ότι θα οδηγήσουν τον Γιοβάνοβιτς σε μαζικές αλλαγές ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τη Σαλαμίνα. Στη λίστα των τραυματιών συμπεριλαμβάνονται οι Ζόρζε, Τρισκόφσκι και Αλμέιδα στην οποία υπάρχει εδώ και μέρες ο Μποαβεντούρα. Πέραν αυτών δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος λόγω καρτών Γιάχιτς, ενώ ο Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αποφασίσει ποιους άλλους θα ξεκουράσει. Πουρσαϊτίδης, Μαντούκα και ένας εκ των Πίντο και Μοράις είναι οι λογικές επιλογές. Με αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό ότι θα δούμε μια εντεκάδα με πολλές και ουσιαστικές αλλαγές την Κυριακή. Θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Σολάρι στο αρχικό σχήμα ενώ οι Ατόρνο, Κακά και  Αλεξάνδρου συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να πάρουν θέση βασικού. Σε περίπτωση που ο προπονητής αποφασίσει να ξεκουράσει τον Πίντο, τότε ίσως δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Σατσιά! Ένας εκ των ο  Μαρσίνιο ή Μπελαϊτ θα κληθεί να έχει ρόλο οργανωτικού μέσου αφού ο  πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ ο δεύτερος έδειξε με τη Άχνα ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος σχετίζεται με τη θέση του τερματοφύλακα αφού ο Χιώτης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ ο Πάρντο έδειξε με τη σειρά του ότι μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια. Θεωρούμε ότι ο Έλληνας πορτιέρο έχει προβάδισμα αλλά ο Γιοβάνοβιτς σε κάποιες περιπτώσεις είναι απρόβλεπτος.

Με πολλές ή λίγες αλλαγές το μοναδικό ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες. Όσο περισσότερο καιρό οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους στο champions league, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι απώλειες βαθμών θα συνεχίζονται με αφύσικη και εκνευριστική συχνότητα και θα κάνουμε δώρο που δεν το αξίζει στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!