Τρέχουν για μεταγραφές

Με καθυστέρηση και κάτω από την πίεση του χρόνου η αρμόδια επιτροπή προσπαθεί να κάνει τις διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που έχουν εντοπιστεί στους πρώτους 5 αγώνες. Η αδυναμία της ομάδας να πετύχει γκολ βγάζει μάτια έτσι η μια εκ των δυο θέσεων που θα υπάρξει ενίσχυση είναι στη γραμμή κρούσης. Ο Λεάλ παρά τις εκτιμήσεις των Πασιένσια και Μαντούκα δυσκολεύεται να ανταποκριθεί ενώ ούτε και οι υπόλοιποι επιθετικοί δεν δείχνουν να μπορούν να σηκώσουν το βάρος.

Τα κενά στα αμυντικά άκρα είναι επίσης θέμα και παρά την αρχική πρόθεση για απόκτηση παίκτη που θα παίζει αριστερά πλέον οι υπεύθυνοι ψάχνουν για δεξί μπακ. Η παρουσία του Τσόκο δεν φαίνεται να είναι αρκετή αφού ο Πασιένσια δείχνει να τον έχει σκαρτάρει μόνο από τα όσα βλέπει σε αυτόν στις προπονήσεις.

Αναπόφευκτα δημιουργείται και δικαιολογημένη μουρμούρα αναφορικά με τις μεταγραφικές επιλογές που έγιναν μέχρι στιγμής αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που θα εξεταστεί ξεχωριστά.

Έχοντας 10 μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν αυτό είναι εφικτό θα το δούμε στην πράξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!