Τραγική ήττα με ξεκάθαρες ευθύνες

Πρόκειται για τραγική ήττα η οποία αν λάβουμε υπόψη και τα όσα συμβαίνουν από την αρχή της χρονιάς μάλλον μας στερεί και το πρωτάθλημα. Πιθανόν να θεωρείται και ήττα σοκ για όσους έμειναν κολλημένοι στον θρίαμβο της Τρίτης με την τριάρα επί της Αελ. Η χιλιοειπωμένη βελτίωση για την οποία κάνει αναφορά ο Δώνης συχνά-πυκνά δεν έρχεται και αυτή τη φορά ήρθε η ήττα. Ασφαλώς και ο κόσμος δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη αλλά μέσω του 46% που ονειροπολούσε μέχρι πριν λίγες ώρες ίσως να αντικατοπτρίζονται και αντιλήψεις παικτών, προπονητών και διοικούντων.

Επί της ουσίας και αν επιχειρήσουμε να δούμε τι πήγε στραβά τα πάντα καταλήγουν στο πλάνο και επιλογές του Δώνη. Κάναμε μαύρα μάτια να δούμε τον Χαραλαμπίδη να παίζει όπως τον θέλουμε με την Αελ και σήμερα έμεινε στον πάγκο. Το πλάνο μας ήταν περίεργο αφού ένας ρόμβος με παίκτες να αλλάζουν συνεχώς θέσεις αλλά κανένας να μην κινείται στο δεξί άκρο δεν έφερε το αποτέλεσμα που είχε στο μυαλό του ο προπονητής και οι συνεργάτες του.

Ο Ντε Βινσέτι αναλώθηκε σε ανούσιες ενέργειες με την ομάδα μας να παίζει ουσιαστικά χωρίς άκρα αφού ούτε και ο Μαντούκα μπόρεσε να κάνει κάτι που να μας βοηθήσει να καταλάβουμε σε ποια θέση αγωνιζόταν.

Η είσοδος στον αγώνα των Αλωνεύτη και Χαραλαμπίδη έγινε με καθυστέρηση έτσι ώστε να διορθωθούν τα αρχικά λάθη αλλά με την ομάδα να χάνει 0-1 και να μην υπάρχει καθαρό μυαλό το κακό είχε ήδη γίνει. Λανθασμένη κρίνεται εκ των πραγμάτων η επιλογή Μπενασούρ αφού δεν μπόρεσε να βοηθήσει κάτι που ίσως να ήταν πιο εφικτό με τον Ατόρνο.

Ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο χάσαμε τον αγώνα πληγώνει τους πάντες ενώ μοιραία ο Δώνης μένει εκτεθειμένος όχι γιατί απαγορεύεται να κάνει λάθη αλλά γιατί κάποιες χτυπητές αδυναμίες χρονολογούνται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!