Τόνι: Η επεισοδιακή μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ

Η ανάγκη να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον Τόνι μας έφερε μπροστά στην είδηση ότι ο παίκτης βρέθηκε προ ημερών μια ανάσα από την Στεάουα Βουκουρεστίου και την πρωταθλήτρια Ρουμανίας να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή επικαλούμενη πρόβλημα τραυματισμού του παίκτη. Το άδοξο τέλος της ονειρικής μεταγραφής όπως την θεωρούσε ο Τόνι ήταν και επεισοδιακή με τον Νιγηριανό επιθετικό να δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της Στεάουα για δυσφήμηση. Όλα έγιναν προ εικοσαημέρου όταν η Στεάουα μετά από εισήγηση του Μιχάι Στοϊκα συμφώνησε με τον Τόνι και ενώ ο παίκτης βρισκόταν στο Βουκουρέστι, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι υπήρξε πρόβλημα με τις ιατρικές εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα η ρουμανική ομάδα έκανε λόγο για πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη και έκανε πίσω πριν πέσουν καν οι υπογραφές.

Ο παίκτης όχι μόνο αρνήθηκε την εκδοχή της Στεάουα αλλά με δηλώσεις του προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά αφού με τη στάση και τις ανακρίβειες της ρουμανικής ομάδας κινδύνευε η καριέρα του.

Δεν γνωρίζουμε αν και τη συνέχεια θα έχει το συγκεκριμένο θέμα αλλά ο παίκτης είναι πλέον στην Κύπρο για να υπογράψει με την ομάδα μας, εφόσον περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις. Εξετάσεις που αποκτούν ενδιαφέρον και ευχόμαστε να αφήσουν εκτεθειμένους τους πρωταθλητές Ρουμανίας!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!