Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Αυστηρά ομιλούντες το ζητούμενο μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια ήταν ένα καλό σερί νικών που θα έφερνε εκ νέου την ηρεμία αλλά και την αισιοδοξία στην ομάδα μας. Αν και σε όλους τους αγώνες η απόδοση του ΑΠΟΕΛ κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα ήρθαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Αυτές σε συνδυασμό με την απρόσμενη ήττα της Ανόρθωσης από τη Σαλαμίνα έφεραν και την μείωση της διαφοράς στους τρεις βαθμούς γεγονός που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από όλους μας. Και αυτό γιατί εκεί που οι περισσότεροι θεωρούσαν ανέφικτη την μείωση της διαφοράς είδαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως η ομάδα του Κάκου δικαιολογημένα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό και στην εύνοια του παρασκηνίου. Ο κύκλος των αγώνων με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους έκλεισε και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες της κανονικής διάρκειας περιλαμβάνουν τρία ντέρμπι και ένα αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα με την ουραγό Πάφο.

Ο μεθαυριανός αγώνας με την Αεκ είναι πλέον στο επίκεντρο όχι μόνο γιατί είναι ο πρώτος στη σειρά αλλά γιατί δικαιολογημένα θεωρείται από πολλούς σαν ο δυσκολότερος. Η ομάδα της Λάρνακας κάνει και φέτος μια πολύ καλή πορεία και όσοι νόμιζαν ότι στο δεύτερο γύρο θα ξεφούσκωνε διαψεύστηκαν. Η νίκη της στον αγώνα του πρώτου γύρου και το γεγονός ότι έχει κλειδώσει την 3η θέση είναι στοιχεία που απλά επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι τυχαία ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρει όμως τον τρόπο να φύγει από το ΓΣΖ με τους τρεις βαθμούς της νίκης αργά το απόγευμα της Κυριακής. Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα γίνει αυτό αφού ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας είναι η αδυναμία να σταθεροποιήσει την απόδοση της σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Τα ντέρμπι όμως έρχονται και αυτά συνήθως προϋποθέτουν καλή απόδοση για να έρθουν και οι βαθμοί. Σχεδόν καθημερινά οι παίκτες στέλλουν τα δικά τους αισιόδοξα μηνύματα για το ότι θα ανταποκριθούν και στα δύσκολα και όλοι περιμένουν να δουν πως θα αντιδράσει η ομάδα στους αγώνες που θα κρίνουν τα βαθμολογικά δεδομένα με τα οποία θα πάμε στα play offs.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!