Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τα ψέματα τελείωσαν! Οι αγώνες που ακολουθούν με πρώτο και καλύτερο αυτόν του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο άδειο ΓΣΠ θα κρίνουν πάρα πολλά. Μπορεί να υπάρχουν 12 αγώνες για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα αλλά κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες βάζουν τεράστια πίεση στην ομάδα έτσι ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα που προδιαγράφονται. Η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε είναι χρήσιμη αφού επιβεβαίωσε ότι ο Απόλλωνας διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο εντός και εκτός γηπέδου. Η ομάδα του Κίρζη πέρασε νικηφόρα και τον αγώνα με την Ομόνοια έχοντας ουσιαστική βοήθεια από τη διαιτησία.

Το Σάββατο η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και ιδιαίτερη σε πιθανή ήττα το προβάδισμα του Απόλλωνα ίσως καταστεί μη ανατρέψιμο. Μετά τις αδικαιολόγητες απώλειες βαθμών που είχαμε με ομάδες που του χρόνου θα αγωνίζονται στη 2η κατηγορία δεν υπάρχουν περιθώρια για να έχουμε απώλειες βαθμών στους αγώνες που ακολουθούν.

Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος θα πάρει σάρκα και οστά το ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων. Καμία από τις ομάδες που θα μας πλαισιώσουν δεν θέλει να δει την ομάδα μας να κατακτά το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Πρώτη και καλύτερη στον στόχο ύπαρξης είναι η Ομόνοια ενώ και η Ανόρθωση συγκαταλέγεται στην ίδια κατηγορία.

Για να πάμε λοιπόν στην μάχη της δεύτερης φάσης πρέπει να μειώσουμε ή στη χειρότερη περίπτωση να διατηρήσουμε τη διαφορά από τον Απόλλωνα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!