Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα σε όλους τους αγώνες πλην αυτόν με την Ομόνοια αλλά οι προκλήσεις και τα δύσκολα είναι μπροστά του. Μπορεί να κερδίσαμε μικρομεσαίες ομάδες που άλλες χρονιές να μας δημιουργούσαν τεράστια προβλήματα αλλά η συνέχεια έχει ντέρμπι αλλά και αγώνες-παγίδες. Το Σάββατο για παράδειγμα πάμε στο Δασάκι σε μια αφιλόξενη έδρα για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλύτερη από ότι δείχνει η μέχρι στιγμής βαθμολογική της συγκομιδή. Είναι επίσης η ομάδα του Κίκη Φιλίππου ο οποίος είναι γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα για τη διαχρονική στενή σχέση και συνεργασία που έχει με τους ομόλογους του της Ανόρθωσης. Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά τις επόμενες μέρες για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο ΑΠΟΕΛ μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα πρέπει να αντιμετωπίσει επίσης Αεκ, Αελ και Ανόρθωση που όπως όλα δείχνουν θα είναι οι τρεις ομάδες με τις οποίες θα βρεθούμε αντιμέτωποι και στα play offs. Αναλυτικά η σειρά των αγώνων είναι η ακόλουθή:

Εθνικός – ΑΠΟΕΛ    10.11.12ΑΠΟΕΛ – Άεκ          18.11.12  Αελ – ΑΠΟΕΛ          26.11.12Πάφος – ΑΠΟΕΛ      02.12.12ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 08.12.12

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για αγώνες με σαφέστατα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Ο νέος ΑΠΟΕΛ του Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να δείξει ετοιμότητα και χαρακτήρα στα ντέρμπι κάτι το οποίο δεν είδαμε στον αγώνα με την Ομόνοια. Θα πρέπει παράλληλα να συνεχίσει να κερδίζει ομάδες όπως η Πάφος, η οποία όσο περνά ο καιρός θα βουλιάζει βαθμολογικά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!