Υπάρχει διαφορά αλλά θα παλέψουμε

Η νίκη επί της Ζενίτ ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών με αποτέλεσμα ο κόσμος αλλά και οι διοικούντες να ζητούν το κάτι παραπάνω, ο καθένας για τους λόγους του. Ο Γιοβάνοβιτς από τη δική του πλευρά επιχείρησε να αποφορτίσει το κλίμα και να θέσει τα πράγματα στη βάση που εκείνος θεωρεί σωστή. Έτσι στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε στην εντυπωσιακή έδρα της Σαχτάρ τόνισε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα στην έδρα της.  Πέραν όμως από την προσπάθεια του να θυμίσει σε όλους ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, ο Γιοβάνοβιτς εντόπισε ότι το όποιο άγχος θα το έχει ο αντίπαλος μας και όχι εμείς. Ο προπονητής μας ήταν ακόμα πιο σαφής ως προς το που πρέπει να μπαίνει ο πήχης των απαιτήσεων όταν ερωτήθηκε αν ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος για να κάνει το επιπλέον βήμα στην Ευρώπη. «Μα εμείς έχουμε ήδη κάνει πολλά βήματα μπροστά. Δύο φορές σε τρία χρόνια προκριθήκαμε στους ομίλους  του  Τσάμπιονς Λίγκ και φυσικά τη νίκη επί της Ζενίτ  Μέσα από τα επόμενα πέντε παιχνίδια δεν έχει κάτι που να μπορεί να μας απογοητεύσει. Θα προσπαθήσουμε αύριο και αν δεν τα καταφέρουμε θα προσπαθήσουμε την επόμενη φορά. Κάθε παιχνίδι στον Όμιλο θα είναι πρόκληση» ήταν η τοποθέτηση του Γιοβάνοβιτς.

Τα καλά λόγια με τα οποία μίλησε ο Λουτσέσκου δεν μπορούσαν να μην σχολιαστούν με τον Γιοβάνοβιτς να ανταποδίδει λέγοντας ότι μέρος της επιτυχίας της Σαχτάρ είναι και λόγω του σεβασμού που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός στους αντιπάλους του.                

Το passing game της Ουκρανικής ομάδας δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο αφού ο Ιβάν κλήθηκε να συγκρίνει τη Σαχτάρ με τη Ζενίτ, αφήνοντας και αυτή του την τοποθέτηση να νοηθεί ότι θεωρεί το σημερινό μας αντίπαλο πιο επικίνδυνη και καλή ομάδα.

Θαυμασμός για την έδρα της ΣαχτάρΌσο προβληματισμό προκάλεσε το Ντόνεσκ που θυμίζει άλλες εποχές και δεκαετίες άλλο τόσο θαυμασμό προκάλεσε στην αποστολή της ομάδας η Donsass Arena. Οι εγκαταστάσεις και η γενικότερη αρχιτεκτονική του γηπέδου έκαναν τους πάντες να θαυμάσουν την έδρα της Σαχτάρ η οποία όμως δεν έχει και τόσο φασαριόζικό κοινο.

Όλα καλά στη τελευταία προπόνησηΗ χαλαρού χαρακτήρα προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και στις λίγες ώρες που απέμειναν μέχρι την έναρξη του αγώνα θα αρχίσουν οι εκτιμήσεις όλων όσων προσπαθούν ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές να μπουν στο μυαλό του Γιοοβάνοβιτς.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!