Υπάρχει θέμα Δώνη

Η ομάδα μας αδυνατεί να παρουσιάσει έστω και μικρά σημάδια βελτίωσης και το σερί χωρίς νίκη έφτασε τους τρεις αγώνες. Αυτό έγινε με αντίπαλο την ουραγό Αγία Νάπα και με τρόπο που φανέρωσε τις παθογένειες της ομάδας. Ο επιπόλαιος σε όλα ΑΠΟΕΛ έδειξε τρομερή αδυναμία να συμπεριφερθεί και να λειτουργήσει σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο τέλος τιμωρήθηκε. Το να στοχοποιείται ο διαιτητής που πράγματι φοβήθηκε να μας σφυρίξει ένα πεντακάθαρο πέναλτι είναι μια επιλογή. Ποιος όμως θεωρεί ότι αυτός είναι ο λόγος της νέας απώλειας και ποιος θεωρεί ότι δεν θα το χάναμε και αυτό;

Ο Δώνης και το επιτελείο του αδυνατούν εδώ και καιρό να κάνουν όλα όσα πρέπει προκειμένου να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται. Επικαλούνται του κόσμου τις δικαιολογίες και ζητούν χρόνο χωρίς όμως να υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτός θα λειτουργήσει υπέρ τους.

Ο προπονητής μας ελέγχεται για πολλά αρχίζοντας από τον σχεδιασμό του ρόστερ έστω και αν ακόμα για αυτό έχει να πει ότι βρέθηκε προ τετελεσμένων. Οι αποφάσεις του όσον αφορά την εντεκάδα αλλά και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα αποτελούν αντικείμενο συζήτησης. Τώρα που δεν έρχονται και τα αποτελέσματα η δυσφορία αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ποιος κατάλαβε αλήθεια με τι σύστημα αγωνιζόταν χτες η ομάδα; Ποιος μπορεί να δώσει εξήγηση στο γιατί έγινε αλλαγή ο Εφραίμ λίγα λεπτά μετά που πέτυχε γκολ και που ήταν πρωταγωνιστής της επίμαχης φάσης; Είναι πολλά τα γιατί που προκύπτουν κάθε αγωνιστική και δύσκολα μπορούν να απαντηθούν με πειστικό τρόπο.

Η μεγάλη εικόνα είναι προβληματική και είναι για αυτό που υπάρχει θέμα Δώνη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!