Υπάρχει και το κυπριακό πρωτάθλημα

Καταλαβαίνουμε πλήρως την αγωνιστική μεταμόρφωση όλης της ομάδα και συγκεκριμένων παικτών ειδικότερα όπως του Κοσόφσκι, ο οποίος έκανε μαγικό παιχνίδι στην Μαδρίτη. Παίκτες και τεχνική ηγεσία μας έκαναν για ακόμα μια φορά περήφανους ενώ ανάγκασαν την επίσημη πλευρά του παραρτήματος να μας δώσει συγχαρητήρια. Η πορεία στους ομίλους άρχισε με ένα απίστευτο αποτέλεσμα και με εμφάνιση ομάδας που δείχνει να αγωνίζεται χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτή η ομάδα όμως στην Κύπρο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Πέγεια και την ΑΕΠ και κινδυνεύει από τον Οκτώβριο να τεθεί εκτός σοβαρής διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Το πιο πάνω δεν είναι υπερβολή και όσο πιο σύντομα γίνει κατανοητό από όλους τόσο πιο εφικτή θα γίνει η πρώτη μας νίκη. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε σε μια εξαιρετικά δύσκολη έδρα μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας έχει κοστίσει πολλούς βαθμούς. Η ανάγκη να διατηρήσουμε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τους πρωτοπόρους είναι επιβεβλημένη αφού όλοι αντιλαμβάνονται τις προεκτάσεις μιας νέας βαθμολογικής απώλειας.

Οι ποδοσφαιριστές με τη βοήθεια όλων όσων είναι κοντά στην ομάδα καλούνται να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα όπως στους αγώνες στην Ευρώπη. Είναι άδικο και για τους ιδίους αλλά και για την ομάδα μας να μην καταφέρνουμε να κερδίζουμε αγώνες εναντίον ομάδων όπως αυτές που αντιμετωπίσαμε στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Πέραν τούτου το ρόστερ μας έχει την ποιότητα και το βάθος που απαιτείται για να ανταποκριθεί στις ανάγκες που επιβάλει ο συγκεκριμένος αγώνας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα αυξάνονται αφού στους Μπρούσερ και Μιροσάβλιεβιτς προστέθηκε και ο Ζόρζε που ήρθε πίσω από την Μαδρίτη με θλάση η οποία θα τον αφήσει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Οι πρώτοι δυο θα μπουν στα τέλη της εβδομάδας σε πιο δυνατούς ρυθμούς προπονήσεων αλλά δεν τίθεται θέμα να αγωνιστούν στο Παραλίμνι.

Αυξάνονται τα έσοδα
Η χρονιά θα είναι ονειρική και σε επίπεδο εσόδων αφού πέραν των σίγουρων εσόδων (κλικ εδώ) για τα οποία κάναμε αναφορά προ ημερών άρχισαν να έρχονται και απρόβλεπτα έσοδα. Η ισοπαλία πριμοδοτείται από την ΟΥΕΦΑ με 400 χιλιάδες ευρώ από τα οποία περίπου 130 χιλιάδες θα διαμοιραστούν στους παίκτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!