Υπάρχουν πολλοί λόγοι

Η αντιπαθητική ΕΝΠ έρχεται το Σάββατο στο απόρθητο φρούριο και ο στόχος εν είναι άλλος από τη νίκη που θα διατηρήσει τη διαφορά από το ποδοσφαιρικό παράρτημα. Οι δηλώσεις παικτών και παραγόντων της Παραλιμνίτικης ομάδας πρέπει να φανατίσουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο μας. Ο Γούμενος που στον αγώνα με την ομόνοια περπατούσε μέσα στο γήπεδο δηλώνει ότι έρχονται με στόχο τη νίκη ενώ ο Σπύρου με ακόμα μεγαλύτερο θράσος δηλώνει ότι ποτέ δεν προκάλεσε το ΑΠΟΕΛ και πως το φτιάχνει η αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους οπαδούς μας. Όπως γράψαμε πολλές φορές ο αγώνας ενάντια στο ΑΠΟΕΛ αποτελεί για όλες τις ομάδες το highlight της χρονιάς. Η ΕΝΠ το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία και είναι για αυτό που οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν. Διάθεση και αποφασιστικότητα είναι σύμφωνα με τον Γιοβάνοβιτς τα καθοριστικά στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα. Η ποιότητα της ομάδας μας δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή των κούλλουφων αλλά οι νίκες δεν έρχονται με τα λόγια. Η σοβαρότητα που δείχνει σχεδόν σε κάθε αγώνα το ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνδυαστεί με καλή απόδοση αλλά και αποτελεσματικότητα.

 Όπως συνηθίζουν να λένε πολλοί ένα γρήγορο γκολ σε τέτοιους αγώνες βοηθά πολύ αφού στέλλει και τα κατάλληλα μηνύματα στον αντίπαλο. Στο καθαρά αγωνιστικό τομέα δύσκολα θα δούμε αλλαγές σε πρόσωπα και διάταξη. Ο Μαρσίνιο θα ηγηθεί των προσπαθειών κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρηθεί η διάταξη με έναν επιθετικό, δηλαδή τον Σολάρι. Ο Χαραλαμπίδης θεωρείται έτοιμος και ίσως να είναι μια πιθανή αλλαγή σε σχέση με την εντεκάδα του τελευταίου αγώνα.

 Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Παραλίμνι  θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 18/12 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!