Υπέρβαση για επιστροφή στις νίκες

Η ομάδα μας πάει να αντιμετωπίσει το απόγευμα τον Ερμή με πιο πολλά αγωνιστικά προβλήματα από ποτέ γεγονός που κάνει τον  αγώνα εξαιρετικά δύσκολο. Η διαφύλαξη του +3 είναι το ζητούμενο το οποίο όμως για να επιτευχθεί θα πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια από όλους. Στην κούραση και τη δυσκολία να παίξουμε καλά βελτιώνοντας την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας έχουν προστεθεί τόσες απουσίες που στερούν από τον Δώνη να παρατάξει ένα ομοιογενές και δουλεμένο σύνολο παικτών. Αμορίν, Μοράις, Μαντούκα, Εφραίμ, Ντε Βινσέτι και Χαραλαμπίδης είναι εκτός πλάνων ενώ οι Σιέρινταν και Αλωνεύτης είναι στην αποστολή αλλά δεν θεωρούνται 100% έτοιμοι γεγονός που ίσως επηρεάσει τον Δώνη στον καταρτισμό της 11αδας.

Από την άλλη θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Καρλάο και Γκόμες γεγονός πρέπει να βοηθήσει στο να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Τα διλήμματα του Δώνη

Στις 5:00 το απόγευμα θα δούμε μια νέα εντεκάδα. Ο αντι Αμορίν είναι η πρώτη απόφαση η οποία όμως σχετίζεται και με τα υπόλοιπα ερωτηματικά που υπάρχουν. Η λογική λέει Κακά αφού ο Παπάζογλου είχε τουλάχιστον προβληματική παρουσία στους δυο τελευταίους αγώνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε τον Ελλαδίτη στο αρχικό σχήμα. Και αυτό γιατί μια από τι πολλές σκέψεις που γίνεται είναι να παίξει ο Παπάζογλου στο δεξί άκρο της άμυνας και να προωθηθεί μπροστά του ο Σέρτζιο.

Το σενάριο αυτό σχετίζεται με την ανάγκη να πάρει θέση δίπλα από τον Βινίσιους ο Γκόμες και όχι ο Αρτυματάς. Αν όμως προτιμηθεί ο Κύπριος μέσος θα δούμε τη γνωστή αμυντική τετράδα αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η επιστροφή του Αντωνιάδη.

Μπορεί ο Αλωνεύτης να ξεκινήσει τον αγώνα; Αν συμβεί αυτό θα μπορέσει να κάνει αυτά που αναμένονται; Τα ερωτήματα αυτά πρέπει να απασχολούν και τον Δώνη και η απόφαση του θα κρίνει πολλά. Η επιλογή Αλεξάνδρου στον αγώνα με την Αεκ αποδείχτηκε λανθασμένη αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει και εναλλακτική.

Πολλά θα κριθούν από τον Σιέρινταν που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς που χρονολογείται και το οποίο αμέσως μετά τον αγώνα ενδεχομένως να τον στείλει για επέμβαση. Ο Πιέρος έδειξε με την Αεκ ότι δεν μπορούμε να τον θεωρούμε ξεγραμμένο οπότε όλα παίζονται όσον αφορά τους παίκτες που θα κληθούν να στελεχώσουν την επιθετική γραμμή.

Με τα πιο πάνω γίνεται αντιληπτό σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας. Η καρδιά του πρωταθλητή προβλέπει υπέρβαση η οποία όλοι ελπίζουμε να είναι ικανή για να βρεθεί ο τρόπος να ξεπεράσουμε τον μεγάλο εμπόδιο της ομάδας του Φανιέρου.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!