Υπέρβαση για περισσότερα από ένα γκολ

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αριθμοί λένε την αλήθεια και μέσα από αυτούς φαίνεται να στοιχειοθετείται η άποψη ότι η ομάδας μας αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο τουλάχιστον δυσκολία στο να δημιουργήσει αλλά και να τελειώσει τις ευκαιρίες για γκολ. Η τάση άρχισε να φαίνεται από τα φιλικά και πήρε πιο έντονη μορφή στους επίσημους αγώνες. Στα 7 φιλικά της ομάδας μας ο απολογισμός ήταν 6 τέρματα, ενώ στους 4 επίσημους αγώνες πετύχαμε 3 τέρματα. Μέσα από αυτούς τους αγώνες είδαμε τον Σέρτζιο να εφαρμόζει διάφορες τακτικές στην προσπάθεια του να βρει το αγωνιστικό προφίλ που ταιριάζει στην ομάδα, έχοντας παράλληλα και περιορισμούς που σχετίζονταν με τραυματισμούς, τιμωρίες και το βαθμό ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ως ένα γενικό σχόλιο θα λέγαμε ότι η ομάδα και όταν ακόμα καταφέρνει σε κάποιους αγώνες να έχει ικανοποιητικό αριθμό τελικών προσπαθειών δυσκολεύεται να τις μετατρέψει σε γκολ. Το γεγονός ότι καταφέραμε να σκοράρουμε μόνο σε δυο αγώνες και αυτούς σε φιλικά δύο τέρματα είναι ενδεικτικό της δυσκολίας που υπάρχει.

Ασχολούμαστε με αυτά γιατί ο ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Πέμπτης θα πρέπει να κάνει μια απαιτούμενη υπέρβαση για να προκριθεί στους ομίλους του Europa. Από τη στιγμή που θεωρούμε απίθανο το 0-0 που μας δίνει την πρόκριση, σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα από ένα τέρματα προκειμένου να προκριθούμε.

Ο στόχος είναι εφικτός φτάνει να υπάρξει η απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση. Οι μεσοεπιθετικοί μας όπως και σε προηγούμενους αγώνες θα βρεθούν σε θέση βολής και αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι εύστοχοι. Είναι όμως εξίσου σημαντικό και καθοριστικό να αναπτυχθούμε σωστά. Βλέπουμε αρκετά συχνά γεμίσματα από την άμυνα προς τον Σιέρινταν ή τον Μπούντιμιρ κάτι που οδηγεί σε πολλές χαμένες προσπάθειες.

Αυτοί που θα αναλάβουν το βάρος του οργανωτικού κομματιού θα πρέπει να ανταποκριθούν πιο καλά από ποτέ έτσι ώστε με ορθόδοξο και δημιουργικό τρόπο να τους καθαρίσουμε.

Φιλικοί αγώνεςΑΠΟΕΛ vs Jablonec 1-2Brno vs ΑΠΟΕΛ 1-1ΑΠΟΕΛ vs Paderborn 0-2ΑΠΟΕΛ vs Slovacko 2-2ΑΠΟΕΛ vs ΠΑΟΚ 0-1Hoffenheim vs ΑΠΟΕΛ 3-0ΑΠΟΕΛ vs Δόξα 2-1 

Επίσημοι αγώνες

ΑΠΟΕΛ vs Μάριμπορ 1-1Μάριμπορ vs ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων 1-0Ζούλτε – ΑΠΟΕΛ 1-1

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!