Υπέρβαση για το Cyprus League;

Η αρνητική εξέλιξη της μη συμπερίληψης του Τζιμπούρ στην αποστολή για τον αγώνα με την Άαλμποργκ δημιουργεί σειρά ερωτημάτων για το σκεπτικό της απόκτησης του παίκτη αλλά και τους χειρισμούς που έγιναν από την ημέρα που άρχισε προπονήσεις μέχρι και σήμερα. Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι τόσο από πλευράς διοίκησης όσο και αυτοί του τεχνικού τιμ δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ καλά.

  Η αργοπορημένη συμφωνία με τον Ραφίκ Τζιμπούρ είχε μια και μόνο λογική και σκεπτικό που δεν ήταν άλλο από το να βοηθήσει την ομάδα να προκριθεί στους ομίλους του champions league. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας είχε το χαρακτήρα της υπέρβασης για αυτόν ακριβώς το λόγο αφού οι 400 και βάλε χιλιάδες που θα στοίχισε ο παίκτης δαπανήθηκαν με την ελπίδα-στόχο της πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους.

Όταν τέθηκε από σχετικούς και άσχετους το θέμα ετοιμότητας του παίκτη η τεχνική ηγεσία διαβεβαίωνε ότι ο Τζιμπούρ θα είναι έτοιμος όταν πρέπει. Ήταν σε όλους κατανοητό ότι το «πρέπει» αφορούσε τα Play offs του champions league.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι το θέμα απόκτησης του επιθετικού που ξέραμε ότι θέλαμε από τον Μάρτιο έγινε σίριαλ για μήνες και το ζητούμενο ήταν να βρεθεί αυτός που θα βοηθούσε την ομάδα να κάνει την υπέρβαση στα δύσκολα.

Με τον ΑΠΟΕΛ να δείχνει και πάλι μαγκωμένος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο Δώνης επέλεξε να αφήσει τον Τζιμπούρ στην Κύπρο έστω και αν το Σάββατο αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με την Αγία Νάπα.

Αναπόφευκτα τίθεται το ερώτημα για το αν η απόκτηση του Τζιμπούρ που είναι ένας σπουδαίος παίκτης έγινε με τα σωστά κριτήρια και κίνητρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!