Υπερβολές και εντυπώσεις

Ζούμε εκ νέου του γνωστό σκηνικό όπου οι αντίπαλοι μας διαμαρτύρονται για τη διαιτησία με τρόπο που δημιουργεί τη λανθασμένη εντύπωση ότι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον τους προκειμένου να ευνοηθεί ο ΑΠΟΕΛ. Χτες η Ανόρθωση πήρε της σκυτάλη από την Ομόνοια με τους παράγοντες της να κουρτίζουν τους οπαδούς κάποιοι από τους οποίους έδειξαν ακόμα και μίσος απέναντι μας. Η διαιτησία του Τράττου ήταν πολύ καλή και τα όποια λάθη του δεν καθόρισαν ούτε τον αγώνα αλλά ούτε και οποιεσδήποτε μεμονωμένες φάσεις. Η απόφαση του βοηθού να υποδείξει οφ σαιτ στις καθυστερήσεις όταν ο Κάλβο σκόραρε είναι πράγματι μια δύσκολη φάση. Όσες φορές και αν δει κάποιος τη φάση από το replay της τηλεοπτική κάμερας δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού ούτε η οπτική γωνία της κάμερας δεν βοηθά.

Είναι για αυτό που και ο σχολιαστής (Πανίκος Θεοδοσίου) έμεινε εκτεθημένος αφού βιάστηκε και έδειξε υπερβολικό ζήλο στο να πάρει απόλυτη και ξεκάθαρη θέση για τη φάση

Πρόκειται για μια φάση που θυμίζει το ακυρωθέν γκολ του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο και είναι για αυτό που αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις στον τρόπο αντίδρασης των δυο ομάδων. Είναι για αυτό που ο Δώνης αναγκάστηκε να πει ψες ότι εμείς δεν κλαίμε και πως πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο έτσι ώστε να μην μπει πιο βαθιά στο βόθρο το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!