Υπογράφει και ο Σεγκιρί

Κλείνουν σιγά σιγά οι εκκρεμότητες που αφορούν τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές της ομάδες μας αφού μετά τον Ζε Κάρλος για τον οποίο η διοίκηση αποφάσισε την παραμονή του, το ίδιο θα συμβεί και με τον Σεγκιρί. Και με τους δυο απομένει το τυπικό μέρος της υπόθεσης που είναι η υπογραφή των σχετικών συμβολαίων κάτι που θα γίνει σύντομα αφού και οι δυο απουσιάζουν στο εξωτερικό. Και για τους δυο παίκτες υπήρξε προβληματισμός αφού οι τραυματισμοί σε συνδυασμό με τις οικονομικές τους απολαβές, έκανε την παραμονή τους αμφίβολη. Η τελική ετυμηγορία ήταν θετική και για τους δυο κάτι που φαίνεται να ήταν και η επιθυμία του κόσμου, πέραν από αυτή του προπονητή που είναι και η πιο βαρύνουσα.

Με αυτό τον τρόπο κλείνουν άλλες δυο θέσεις και η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός δεξιού μεσοεπιθετικού. Η περίπτωση απόκτησης τερματοφύλακα δεν έχει ξεκαθαρίσει αφού ναι μεν προτείνονται κάποιοι αλλά μόνον αν ξεκαθαρίσει η περίπτωση Νικολόσκι θα παρθεί η σχετική απόφαση. Αυτό δεν αναμένεται να γίνει προτού επιστρέψει ο παίκτης στην Κύπρο, οπότε και θα συζητηθεί το όλο θέμα και ταυτόχρονα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

>

Όπως έχουμε γράψει ξανά η περίπτωση του είναι δύσκολη ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη τις θέσεις του ιδίου όπως αυτές έχουν εκφραστεί στη διοίκηση αλλά και τη χτεσινή του δημόσια τοποθέτηση διαμέσου του Ράδιο Πρώτο. Ο Νικολόσκι ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι όλοι στο ΑΠΟΕΛ γνώριζαν το πρόβλημα που είχε και η ζημιά που είχε εντοπιστεί ήταν έκπληξη και για τον ίδιο και η άμεση χειρουργική επέμβαση αναγκαία..

Οι περιπτώσεις Τριστάν και Οφορίκουε μπαίνουν για τα καλά στο ψυγείο αφού κανένας δεν έχει απαντήσει, ενώ ούτε και για τον Οκκά υπήρξε ποτέ ζωηρό ενδιαφέρον. Από την άλλη όσο ο Μπαμπαγκίντα δεν υπογράφει στον Απόλλωνα υπάρχει ένα παράθυρο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον παίκτη, ενώ το ότι ο Τόζα δεν είναι ένθερμος υποστηρικτής του παίκτη ίσως παίξει κάποιο ρόλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!