Υπό μορφή δανεισμού, η μόνη λύση

Η φετινή χρονιά πλησιάζει στο τέλος και έστω διακριτικά έχουν αρχίσει οι πρώτες σκέψεις, επαφές και διαβουλεύσεις για το πώς και πόσο θα αλλάξει ο ΑΠΟΕΛ των επόμενων χρόνων. Όπως έχουμε αναφέρει και προ μηνός ο  ΑΠΟΕΛ της επόμενης χρονιάς βάσει των συμβατικών του υποχρεώσεων δεν θα αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό, εκτός και αν οι μειώσεις απολαβών που προγραμματίζονται οδηγήσουν κάποιους πρόωρα εκτός ομάδας. Δυο σημαντικές εκκρεμότητες αφορούν τους Τζιόλη και Μπιτόν οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα μας υπό μορφή δανεισμού. Σε ένα μήνα η συνεργασία με τους δυο παίκτες ολοκληρώνεται και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποφασίσει πως θα χειριστεί τις δυο αυτές περιπτώσεις. Όπως είναι γνωστό οι υφιστάμενες συμφωνίες προβλέπουν option αγοράς από πλευράς ΑΠΟΕΛ αλλά κάτι τέτοιο με τα νέα οικονομικά δεδομένα είναι εκτός συζήτησης.

Ανεξαρτήτως του ποιος θα κάθεται του χρόνου στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ οι περιπτώσεις και των δυο παικτών κρίνονται θετικά από τη διοίκηση. Ιδιαίτερα ο Τζιόλης που είναι στην ομάδα από την αρχή έδωσε ουσιαστικές βοήθειες σε μια χρονιά που το δίδυμο Πίντο-Μοράις αντιμετώπισε δυσκολίες.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση προσανατολίζεται στη συνέχιση της συνεργασίας με τους δυο παίκτες με το καθεστώς του δανεισμού όπως έγινε και φέτος. Για να γίνει αυτό εφικτό θα πρέπει να το αποδεχτούν τόσο οι παίκτες όσο και οι ομάδες τους, κάτι που δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Σε κάθε περίπτωση ρόλο θα παίξει και η άποψη του προπονητή που θα έχει την ευθύνη για τον ΑΠΟΕΛ του χρόνου αφού παραμονή και των δυο σημαίνει ότι μειώνεται ακόμα περισσότερο η δυνατότητα για αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ.Σχετικά θέματα:ΑΠΟΕΛ 2013-14

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!