Υπό το βλέμμα του Μένταν

H Άαλμποργκ δίνει σήμερα τον τελευταίο της αγώνα πρωταθλήματος πριν τον πρώτο μας αγώνα και μέλος της τεχνικής μας ηγεσίας θα είναι στο γήπεδο για να δει τον αγώνα. Στις 19:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Άαλμποργκ – Έσπεργκ και ο Μίοντραγκ Μένταν θα είναι εκεί ελπίζοντας ότι τα όσα δει θα τον βοηθήσουν να προσθέσει κάποια πράγματα όσον αφορά τα συν και τα πλην των Δανών. Η αξιολόγηση του αντιπάλου μας έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στους αγώνες της με την Ντιναμό Ζάγκρεπ αλλά και προηγούμενους της στο πρωτάθλημα.

Όπως είναι γνωστό ο Δώνης προσπάθησε να δει από κοντά τον αγώνα της Άαλμποργκ με την Νόρτζελαντ αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν του επέτρεψαν να καταλήξει στη Δανία, έτσι έκρινε ότι αξίζει τον κόπο να πάει δυο μέρες νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή ο βοηθός του.

Θυμίζουμε ότι αυτός είναι ο πέμπτος αγώνας πρωταθλήματος για τους περσινούς νταμπλούχους, γεγονός που τους καθιστά πιο έτοιμους από τη δική μας ομάδα. Πάντως το ξεκίνημα της μπορεί να θεωρηθεί απογοητευτικό αφού βρίσκεται στο -7 από την κορυφή, μετρώντας 1 ήττα, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!