Υστερία από την πρώτη μέρα

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι εκτός ελέγχου. Από την πρώτη μέρα διάθεσης των πακέτων για τους εντός έδρας αγώνες του champions league διατέθηκαν σχεδόν 9 χιλιάδες. Με τους ρυθμούς αυτούς θεωρείται πολύ πιθανών τα 15 πακέτα που έχουν κυκλοφορήσει να εξαντληθούν μέχρι αύριο. Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την πιο ευχάριστη εξέλιξη για τους διοικούντες και θα οδηγήσει σε χρόνο ρεκόρ στο να κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα εισιτήρια που μπορεί να διαθέσει η ομάδα μας. Όπως όλα δείχνουν οι αγώνες με Chelsea, Porto και Athletico θα διεξαχθούν σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ γεγονός που στέλνει και το κατάλληλο μήνυμα σε όλους στον Αρχάγγελο.

Παράλληλα αποτελεί και δικαιώσει της απόφασης των διοικούντων να προσφέρουν προσιτές τιμές έτσι ώστε να γεμίσει το γήπεδο έστω και αν μόνο η Chelsea θεωρείται ομάδα κράχτης που θα γεμίσει το γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που η τιμολόγηση της διοίκησης είναι πελατοκεντρική και η ανταπόκριση του κόσμου θα πρέπει να στείλει το κατάλληλο μήνυμα και σε αυτό το επίπεδο.

Ενοχλήθηκαν στο παράρτημα
Η όποια δημοσιοποίηση που σχετίζεται με τα οικονομικά της ομόνοιας ενοχλεί αφού επιβεβαιώνονται ποσά που αγγίζουν τα όρια της φαντασίας και επιβεβαιώνουν τους τρόπους χρηματοδότησης τους. Με αυτά τα δεδομένα ήταν αναπόφευκτο να διαψευστεί το χτεσινό δημοσίευμα της Sportday που αναφερόταν στο μπάτζετ της ομόνοιας που φτάνει στα 16 εκατομμύρια αλλά και στις ετήσιες απολαβές του Μακρίδη που ανέρχονται στις 700 χιλιάδες ευρώ.

Σε μια τελευταία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις το επικοινωνιακό επιτελείο της ομόνοιας προσπαθεί να περάσει μια νέα γραμμή στους αθλητικογράφους που επηρεάζει και αυτή είναι ότι το κάθε σωματείο-πρόεδρος μπορεί να ξοδεύει όσα θέλει και τα μέσα ενημέρωσης δεν πρέπει να έχουν λόγο ή άποψη.

Παίχτης του ΑΠΟΕΛ στο Eurobasket
Ξεκινά σήμερα το Eurobasket στην Πολωνία όπου το φετινό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Amit Tamir θα αγωνιστεί με την Εθνική Ισραήλ. Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδος εναντίων του Ισραήλ την Τετάρτη (20:15) αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!