Φάρος για τησυνέχεια

Όσες φορές και αν δούμε τα στιγμιότυπα από την τηλεόραση δεν χορταίνουμε αφού η ηδονή είναι απερίγραπτη. Στο 2:10 o Χιώτης απέκρουε το πέναλτι του Ντούρου και στο 2:34 ο Ονουάτσι πλάσαρε άψογα για το 1-0. Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων και η αρχή για μια ονειρική βραδιά. Οι ποδοσφαιριστές με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανταποκρίθηκαν άψογα τόσο στις δυσκολίες του αγώνα όσο και στην πίεση που δημιούργησαν οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις πριν τον αγώνα. Ευχάριστη έκπληξη παρά τις απίστευτες ευκαιρίες που έχασε ήταν ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ο οποίος ταίριαξε άψογα στο σύστημα και τακτική του προπονητή και με δύο γκολ δήλωσε παρών.

Το πάθος για τη νίκη και η κλάση των παικτών έδωσαν την πιο κατάλληλη στιγμή μια σπουδαία από  κάθε άποψη νίκη, η οποία πρέπει να αποτελέσει την αφορμή και αιτία για να αντιμετωπίσουμε όλοι με διαφορετική προσέγγιση κάποια πράγματα. Η καρδιά του ΑΠΟΕΛ μας έδειξε ότι μπορούμε. Όταν προ διμήνου ο Γιοβάνοβιτς έκανε τις γνωστές δηλώσεις για πληρέστατο ρόστερ τον αμφισβητήσαμε, τον χλευάσαμε, τον αντιμετωπίσαμε με δυσπιστία. Κάποιες εμφανίσεις σε συνδυασμό με τα διοικητικά προβλήματα δημιούργησαν ένα έντονα αρνητικό κλίμα για το παρών και μέλλον του ΑΠΟΕΛ. Ήρθε όμως η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα με την πολυδιαφημισμένη Ομόνοια.

>

Αποτέλεσμα που δείχνει ότι μπορούμε όχι μόνο να μπούμε σφήνα ανάμεσα σε κινέζους και Ανόρθωση αλλά να πιάσουμε κορυφή. Δεν παρασυρόμαστε από τη χαρά της οποιαδήποτε νίκης και ήταν κάτι που πρώτοι εντοπίσαμε μετά την τεσσάρα επί της ΑΕΛ. Η σταθερότητα σε καλά επίπεδα απόδοσης εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο και αν δεν το πετύχουμε θα αυτοκτονήσουμε και πάλι. Η συγκεκριμένη νίκη όμως μπορεί και πρέπει να λειτυργήσει καταλυτικά για τους πάντες.

Πρώτα τη διοίκηση θα πρέπει να λειτουργήσει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να δώσει στην ομάδα τα στοιχεία που χρειάζεται για να μείνει προσηλωμένη στο καθαρά αγωνιστικό μέρος. Έγκαιρες πληρωμές δεδουλευμένων, εισροή χρημάτων, προστασία από όσους θέλουν να μας βλάψουν και ενότητα είναι μόνο μερικά από τα ζητούμενα.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές όπως τονίσαμε πρέπει να διαψεύσουν όσους ισχυρίζονται ότι η αστάθεια είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει εντονότερα μέχρι στιγμής. Οι τραυματισμοί στοίχησαν αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία, ενώ σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Τέλος ο κόσμος μας πρέπει να έχει συνέχεια στο μυαλό τα όσα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο ΓΣΠ.  Με τη δική του βοήθεια και πίστη οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!