Φέτος πρέπει να είναι η χρόνια του

Είναι φυσικό η προσοχή  όλων να περιστρέφεται γύρω από τα νέα αποκτήματα της ομάδας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αυτά ανέρχονται στα οκτώ. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε τη σημασία που έχουν για τον ΑΠΟΕΛ κάποιοι παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας και των οποίων η απόδοση θα αποτελέσει βαρόμετρο τη φετινή χρονιά. Ένας από αυτούς για τον οποίο κρίνουμε σκόπιμο να κάνουμε ειδική αναφορά είναι ο είναι ο Στάθης Αλωνεύτης. Ο Στάθης μετά από ένα χρόνο παραμονής στην ομάδα μας ο οποίος κρίθηκε ως μεταβατικός και προσαρμογής στα νέα δεδομένα, καλείται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είναι γενικά παραδεκτό ότι στην περσινή χρονιά η απόδοση του Αλωνεύτη κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Όσοι ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα είχαν από τότε την άποψη ότι η πρώτη χρονιά του παίκτη στην ομάδα θα κυλούσε σε αυτά τα επίπεδα. Λίγο οι ρυθμοί προπόνησης, λίγο οι τραυματισμοί αλλά και η όλη προσαρμογή στα νέα δεδομένα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόδοση του παίκτη.

Τα δεδομένα πλέον είναι διαφορετικά αφού ο Αλωνεύτης πρόσθεσε ακόμα μια περίοδο έντονης προετοιμασίας και ο οργανισμός του αντιδρά καλά αφού για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι ποδοσφαιρικές αρετές του παίκτη δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και το ζητούμενο πλέον είναι να τις αναδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον μέγιστο δυνατό βαθμό και διάρκεια. Αν τα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ θα έχει στο οπλοστάσιο του έναν παίκτη που δίνει στην ομάδα τις μεσοεπιθετικές λύσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!