Φαίνεται να τα έχουν χαμένα

Δυστυχώς η διοίκηση Κυριάκου Ζιβανάρη δεν μπορεί να διαχειριστεί όπως θα ανέμενε κάποιος την κρίση που περνά η ομάδα μας. Κάθε 24 ώρες ο πρόεδρος θέτει την παραίτηση του στα υπόλοιπα μέλη, τα οποία δεν την αποδέχονται και σε κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης και σύγχυσης προσπαθούν να προχωρήσουν σε μια σειρά σημαντικών αποφάσεων. Πως γίνεται μια διοίκηση που κάθε λίγες ώρες σκέφτεται να παραιτηθεί, να προσλαμβάνει προπονητή είναι κάτι που μόνο ψυχολόγοι μπορούν να εξηγήσουν. Η πρόσληψη Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πλέον γεγονός αλλά ακόμα και αυτή πέρασε από χίλια κύματα αφού το αίτημα του να στελεχωθεί το προπονητικό τιμ με τους Γιάννο Ιωάννου και Σάβιτς βρήκε αντιστάσεις. Ακόμα πιο έντονες απόψεις υπήρξαν στη θέση του Σέρβου προπονητή ότι όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Μάριου Ηλία θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να αξιολογηθούν από τον ίδιο.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε μια προσπάθεια να πειστεί ο Ηλία να υπογράψει άρον άρον στον Ολυμπιακό για υποσχετική μέχρι το τέλος της χρονιάς, κάτι που ο παίκτης αρνήθηκε. Ρωτούμε και σήμερα να μας πει κάποιος γιατί με υποσχετική και όχι ελευθέρα;

Ο Κυριάκος Ζιβανάρης καλείται να επιδείξει ψυχραιμία και χωρίς συναισθηματισμούς να κάνει αυτό που προστάζει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ. Αν συνεχίσει να λειτουργεί με το συναίσθημα και να δηλώνει ότι οι επισημάνσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι 1000% σωστές, τότε θα αποτύχει για ακόμα μια φορά. Ο Ουζουνίδης απέτυχε ίσως όχι και με αποκλειστικά δική του ευθύνη γιατί σταμάτησε να είναι πηγή έμπνευσης, σεβαστός και ενωτικός προς τους ποδοσφαιριστές του. Αποχωρώντας καταλόγισε την αποκλειστική ευθύνη σε αυτούς και καμία σε οποιονδήποτε άλλο.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Με αυτή την προσέγγιση το ΑΠΟΕΛ θα διαλυθεί αφού ήδη η διοίκηση ακόμα και σήμερα ενεργεί και σκέφτεται ως προέκταση του Ουζουνίδη και ενημερώνει γραπτώς και προφορικά ότι θα εξετάσει την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά των πάντων για να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις. Όλα αυτά τη στιγμή που ο νέος προπονητής που προσλαμβάνουν θέτει σαν όρο να δοθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους! Γιατί το φέρνουν αφού θέλουν να υλοποιήσουν αυτά που δεν πρόλαβε ο Ουζουνίδης;

Όλα αυτά τη στιγμή που η διοίκηση διέρρευσε μετά την ισοπαλία με τη Δόξα την περίφημη πλέον μαύρη λίστα αποτελούμενη από τους Μοραίς, Σαπάνη, Ταβάρες, Ηλία και Τόρες και που κανένας από αυτούς δεν έχει φύγει και ούτε υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι θα φύγει.

Σοβαρευτείτε και ηρεμήστε λοιπόν κύριοι γιατί και όλες οι γενικές συνελεύσεις του κόσμου να σας δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, αν συνεχίσετε να ενεργείτε με σύμμαχο το συναίσθημα και τις απόψεις ενός πρώην υπαλλήλου σας θα αποτύχετε παταγωδώς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!