Φεύγει ο καλύτερος ο χρόνος (vid)

Μας απομένουν λίγες ώρες για να αποχαιρετήσουμε τη σπουδαιότερη χρονιά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Το 2011 υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η ομάδα μας πέτυχε τρομερά πράγματα με αποκορύφωμα την πρόκριση στις καλύτερες 16 ομάδες του Champions League. Γράψαμε πολλές φορές κατά τη διάρκειας του 2011 ότι νιώθουμε τυχεροί και ευλογημένοι που καταφέραμε να ζήσουμε από κοντά τα επιτεύγματα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Επιτεύγματα που όσοι αντιλαμβάνονται το βαθμό δυσκολίας τους πιστεύουν ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επαναληφθούν. Το 2011 έκανε τον ΑΠΟΕΛ γνωστό ανά το παγκόσμιο και δημιούργησε τεράστια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Σήμερα την τελευταία μέρα του χρόνου θα επιχειρήσουμε να σας θυμίσουμε με τη βοήθεια των videos που ακολουθούν όλα όσα ζήσαμε και καθιστούν τη συγκεκριμένη ομάδα τη σπουδαιότερη όλων των εποχών στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αρχή με πρωτάθλημα

Στις 30 Απριλίου και πιο νωρίς από ποτέ η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια για 21η φορά στην ιστορία της. Γίναμε η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων συγκεντρώνοντας 74 βαθμούς ενώ το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ περιορίστηκε στους 63.

 

 

Και το έπος του Champions League

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεχάστηκε πολύ νωρίς αφού η πρόκριση στους Ομίλους για δεύτερη φορά ήταν κάτι περισσότερο από στόχος. Ήταν έμμονη ιδέα. Τα λόγια είναι περιττά οπότε πατήστε το play και παρακολουθήστε τον δρόμο προς τη δόξα.

 

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Το 2011 έμελλε να φέρει και το άσχημο ποδοσφαιρικό τέλος στην καριέρα του Χρίστου Κόντη το οποίο μετριάστηκε από το γεγονός ότι ξεπέρασε με επιτυχία το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί λίγη ώρα μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Αεκ. Λίγες μέρες πριν ήταν από τους πρωταγωνιστές του 3-1 επί της Βίσλα που μας έφερε και πάλι στους ομίλους. Ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε τα μέγιστα για μια πενταετία σταμάτησε άδοξα το ποδόσφαιρο αλλά θα παραμείνει για πάντα στις καρδίες μας.

   

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!