Φιλικό για συμπεράσματα

Το φιλικό που έγινε τελικά με την Ομόνοια Αραδίππου στα βοηθητικά του ΓΣΠ έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Η πρόβα τζενεράλε πριν τον επαναληπτικό με την Πέλιστερ επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος βαθμός ετοιμότητας αλλά και ότι η απουσία Ζεβλάκοφ πονοκεφαλιάζει. Παρόλα αυτά η δεδομένη ανωτερότητα μας είναι ικανή να μας δώσει την πρόκριση.

Στο φιλικό που θα ήταν κριτήριο και για την παραμονή του Πεινάδο ο Ουρουγουανός ούτε καν αγωνίστηκε αφού επικαλέστηκε πόνους στη μέση. Η όλη υπόθεση επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να μην υπάρχει ο απαραίτητος συντονισμός μεταξύ διοίκησης και Γιοβάνοβιτς. Δεν θα επεκταθούμε και το ότι ο Νο 3 ψάχνει πτήση για επιστροφή στα πάτρια εδάφη μιλά από μόνο του.

>

Αγωνιστικά αυτό που χρίζει αναφοράς στο φιλικό που έληξε με νίκη μας με 4-1 ήταν κάποιες σκέψεις του προπονητή. Με δεδομένη την απουσία του Ζεβλάκοφ στο αρχικό σχήμα ως προωθημένος επιθετικός αγωνίστηκε ο Παπαθανασίου. Ο Κύπριος επιθετικός ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν είχε τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης γεγονός που ανάγκασε και τον προπονητή να του κάνει παρατηρήσεις.

Η άλλη αλλαγή σε σχέση με την εντεκάδα του πρώτου αγώνα με την Πέλιστερ ήταν η παρουσία του Πουρσαϊτίδη. Ο Πούρσα προτιμήθηκε αντί του Κόντη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κατά τα άλλα είδαμε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Κοσόφσκι. Ο Πολωνός αγωνιζόμενος στα δύο άκρα έδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

______________________________________________________________________

ORANGE FANS PARTY
Στις 28/7/2008, από τις 7 μέχρι της 12 μ.μ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!