Φοίβος: «Δεν έχουμε πρόβλημα»

Η πίεση που εξασκείται προς την ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών ανάγκασε και τον Φοίβο Ερωτοκρίτου να τοποθετηθεί στο θέμα επίμαχο θέμα των τελευταίων ημερών. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ με δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο έδειξε συγκαταβατικός στο ενδεχόμενο καθόδου ξένου διαιτητών τηρώντας όμως λανθασμένα μια αμυντική στάση προς το ενδεχόμενο. «Δεν έχουμε πρόβλημα σαν ΑΠΟΕΛ στην κάθοδο ξένων διαιτητών» ήταν το ζουμί των δηλώσεων του πρόεδρου ρίχνοντας την μπάλα της ευθύνης και της όποιας απόφασης τελικά παρθεί στις διοικήσεις των υπολοίπων ομάδων αλλά και της ΚΟΠ. Ο Ερωτοκρίτου μπήκε στη διαδικασία να υπενθυμίσει ότι είναι με ξένους διαιτητές που φτάσαμε στους 16 του Champions League βάζοντας λανθασμένα τον εαυτό του και τον ΑΠΟΕΛ στη διαδικασία του να δικαιολογούμαστε για τα όσα μας καταλογίζει η Ομόνοια και οι ελεγχόμενοι από αυτήν αθλητικογράφοι. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε παράπονα και για την τελευταία ανακοίνωση της Ανόρθωσης όσον αφορά το σημείο που η ομάδα της Αμμοχώστου διαμαρτύρεται για την μετάθεση του αγώνα κυπέλλου με την Αελ.Τα κύρια σημεία των δηλώσεων:

«Όπως έχουν είναι γνωστό  το αίτημα προς την ΚΟΠ για κάθοδο ξένων διαιτητών  είναι από τον περασμένο Δεκέμβριο. Εκεί μας λέχθηκε ότι  βάση  των κανονισμών  δεν μπορεί να γίνει εφικτό. Αν υπάρχουν τρόποι για κάθοδο ξένων διαιτητών  εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εξάλλου  είναι  με ξένους διαιτητές που κάναμε αυτή την πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ.. Σίγουρα υπάρχουν αλλοπρόσαλλες  αποφάσεις των  διαιτητών τον  τελευταίο καιρό  και ειδικά χθες.Είναι αυτές που εμπεδώνουν την προκατάληψη.  Αν δεν μπορούμε να έχουμε κυπριακή διαιτησία   που να εμπιστευόμαστε όλοι  δεν αξίζει να έχουμε πρωτάθλημα. Όμως δεν έχουμε πρόβλημα σαν ΑΠΟΕΛ στην κάθοδο ξένων διαιτητών»Για την επιστολή της Ανόρθωσης

«Δυστυχώς σε αυτά που ανέφερε η Ανόρθωση στην ανακοίνωση της  μας συμπεριλαμβάνει  και εμάς όσον αφορά τις  μεταθέσεις αγώνων. Αυτή  ήταν είναι μια  πάγια τακτική της ΚΟΠ   να βοηθά τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις  και ειδικά για το ΑΠΟΕΛ που θα δώσει τη μάχη όσο δύσκολο και αν είναι για πρόκριση στους 8.  του Τσάμπιονς Λίγκ. Αν ήταν η δική του  ομάδα,  του κ Κάκου θα ήθελε να δώσει 3-4 μαζεμένα ντέρμπι πριν από τον αγώνα στην Ευρώπη;. Αυτό έχε γίνει με την Ανόρθωση όταν συμμετείχε στους ομίλους και στον αγώνα της  με την Βέρντερ  Βρέμης όταν  αναβλήθηκε  η δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου για  να «ευνοηθεί» ενόψει του ευρωπαϊκού της αγώνα και κανείς δεν είχε κανένα πρόβλημα. Όταν αναφέρονται  στο ΑΠΟΕΛ πρέπει  να είναι πιο προσεκτικοί. Παράλληλα  περιμένουμε  με αγωνιά  να δούμε τις αποδείξεις της Ανόρθωσης για να αποδειχθούν οι πρωταγωνιστές του παρασκηνίου.»

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!