Φοίβος Ερωτοκρίτου: Θέλει και πρέπει να αλλάξει πολλά

Οι πρώτες απορίες για το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και τι καπνό φουμάρει λύθηκαν, ήρθε και η νίκη επί της ΕΝΠ που βοήθησε στο να διατηρηθούμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν και πάλι σε μια ρουτίνα. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου στις πρώτες δηλώσεις του φάνηκε να έχει επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν αλλά εξέπεμψε και μια αισιοδοξία τόσο για το δικό του μέλλον όσο και αυτό της ομάδας μας. Μπορεί ελάχιστοι να γνώριζαν για την παρουσία του Ερωτοκρίτου στη διοίκηση αλλά όπως προκύπτει το εννιάμηνο της ανάμειξης του με τα διοικητικά ήταν αρκετό για να τον βοηθήσει να διαμορφώσει άποψη για ορισμένα καυτά θέματα που αφορούν τα διοικητικά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Παρόλο που είναι ακόμα νωρίς κάποια πράγματα φαίνεται ότι άρχισαν ήδη να τροχοδρομούνται είτε πρόκειται για άμεσους στόχους είτε για μελλοντικούς. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη καλύτερης λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου πάρθηκαν στη τελευταία συνεδρία σημαντικές αποφάσεις. Ο Άντης Πολυδώρου διορίστηκε β΄αντιπρόεδρος ενώ θα εξακολουθήσει να εκτελεί χρέη νομικού συμβούλου. Παράλληλα έγινε εκ νέου διαμοιρασμός ρόλων και αρμοδιοτήτων με στόχο να υπάρξει πιο αποτελεσματική λειτουργία σε όλους τους τομείς.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δείχνει να ευνοεί την περαιτέρω ενδυνάμωση του συμβουλίου και προς αυτή την κατεύθυνση στρέφει τις επόμενες του κινήσεις. Ο Πρόδρομος Πετρίδης φαίνεται να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας αφού οι εμπειρίες του θεωρούνται σημαντικές για το νέο πρόεδρο, αλλά η ανάγκη ενίσχυσης είναι επιβεβλημένη και με άλλα άτομα. Και αυτό γιατί ο πρόεδρος δεν πιστεύει στην ιστορία με τις υποτροπές των πρώην παραγόντων…

Το οικονομικό είναι το άλφα και το ωμέγα για την εταιρεία και παρά την αισιοδοξία όλων ότι ο νεος πρόεδρος θα συνδράμει προσωπικά, η όποια συνεισφορά του δεν είναι αρκετή. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια οι διάφορες εμπορικές συμφωνίες αλλά και προοπτικές που υπάρχουν σε αυτό τον τομέα θα επαναξιολογηθούν. Πιο άμεση ενέργεια είναι η καταβολή του μισθού Οκτωβρίου η οποία προγραμματίζεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο κεφάλαιο του αγωνιστικού προγραμματισμού και σε συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς δρομολογούνται κάποιες σημαντικές εξελίξεις. Πέραν της προσθήκης του Θανάση Κωστούλα τον Ιανουάριο, ξεκινούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση των Μιροσάβλιεβις και Μοραίς των οποίων η παραμονή κρίνεται αναγκαία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!