Φοβούνται την εξωγανιστική του συμπεριφορά!

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στη φαρσοκωμωδία που ακούει στο όνομα Τζιμπούρ με αφορμή το διαφαινόμενο ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του με την ΑΕΚ. Τις τελευταίες 10 μέρες το θέμα είχε την προβλεπόμενη αλλά και αρνητική πορεία για τον ΑΠΟΕΛ που διακριτικά για να μην μείνει περαιτέρω εκτεθειμένος, έδειξε να αποσύρει το ενδιαφέρον του. Στο διάστημα αυτό ο Αλγερινός επιβεβαίωσε την αναξιοπιστία του ως προς το πότε θα μείνει ελεύθερος και παράλληλα έδειξε ότι η προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθήνα και ιδανικά στην Αεκ. Μέσα από τις διαπραγματεύσεις του με την Αεκ προέκυψε σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης σοβαρή διαφωνία. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτή αφορά τις καλύψεις που θέλει να έχει η Αεκ όσον αφορά την εξωγηπεδική συμπεριφορά του κατά τα άλλα αξιόλογου παίκτη.

Αυτό και μόνο επιβεβαιώνει τους φόβους όλων ή τουλάχιστον αρκετών αφού ο Δώνης είναι ή ήταν με την λανθασμένη εντύπωση ότι μπορεί να κουμαντάρει τον πρώην του παίκτη. Κάτι που δεν πρέπει να αγνοείται από τους υπεύθυνους είναι ότι ζούμε σε μια πολύ μικρή κοινωνία όπου τίποτε δεν μένει μυστικό.

Οι τραυματικές εμπειρίες της περσινής χρονιάς με πρωταγωνιστές τους Γκονσάλβες και Μπενασούρ δεν πρέπει να υποτιμηθούν. Το θυμίζουμε αυτό γιατί και αν ακόμα οι υπεύθυνοι επιλέξουν να ανέχονται την εξωγηπεδική ζωή οποιουδήποτε, ο κόσμος δεν θα τους ακολουθήσει.

Ο Τζιμπούρ είναι έξυπνος και ίσως δώσει σημεία ζωής μετά τη χτεσινή εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις τους με την Αεκ. Η τρομερή δυσκολία του να βρούμε έναν επιθετικό της προκοπής δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε μια βεβιασμένη απόφαση.

Το σχετικό ρεπορταζ του sport fm Ελλάδος

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!