Φουλ αγωνιστική κυπέλλου στη bwin

Αυτό είναι το ζητούμενο στο σημερινό αγώνα εναντίον του Άρη στο ΓΣΠ στις 18:30. Η ομάδα μας ανεβασμένη ψυχολογικά μετά την τελευταία νίκη επί της Σαλαμίνας, θέλει να δώσει συνέχειας στις επιτυχίες αυτή τη φορά στο θεσμό του κυπέλλου έτσι ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν το συντομότερο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν και θεωρείται δεδομένο ότι το ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση θα είναι οι δυο ομάδες που θα περάσουν στα ημιτελικά αυτό θα πρέπει να γίνει και στην πράξη. Νίκη επί του Άρη θα στείλει την ομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον ακόμα πιο δύσκολο Σαββατιάτικο αγώνα στο Τσίρειο εναντίον του Απόλλωνα και αυτός είναι ακόμα ένας επιπλέον λόγος του να θέλουμε τη νίκη.

Μορφής, Καψής, Φλορέα και Σεγκιρί δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών ενώ εκτός αποστολής έχει μείνει και ο Χαραλαμπίδης αφού κρίθηκε ανέτοιμος. Το πιστοποιητικό εγγραφής του παίκτη έφτασε χτες αλλά όπως φάνηκε μέσα από τις προπονήσεις η ενσωμάτωση του στην ομάδα θα πρέπει να γίνει πιο αργά από ότι υπολόγιζαν κάποιοι. Αυτό σημαίνει πως ούτε και με τον Απόλλωνα μπορεί θα θεωρείται υποψήφιος για το βασικό σχήμα. Είναι για αυτό που λέγαμε ότι θα χρειαστεί υπομονή και όχι μόνον από όλους αφού ναι με ο Μπίδης δε ξέχασε αυτά που ξέρει αλλά ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής που είχε τον τελευταίο ένα χρόνο είναι αρνητικό στοιχείο.

>

Λογικά στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει ο Φερναντές ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που τον χρειάζονται. Ο Κόντης πιθανότατα θα μεταφερθεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μπρούσερ, κάτι που αν γίνει θα φέρει τον Μοραίς στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Τσόροβιτς επίσης έχει καλές πιθανότητες να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής όπως επίσης και ο Μιροσάβλιεβιτς που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί αρκετά και να δείξει αν μπορεί να προσφέρει κάτι αξιόλογο.

_______________________________________________________________

Και αυτή την Τετάρτη όπως κάθε εβδομάδα η bwin δηλώνει παρών στις κυπριακές αναμετρήσεις κυπέλλου.

Μια μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων κάνει την κάθε αναμέτρηση στην bwin συναρπαστική αφού οι επιλογές πονταρίσματος δεν αναγνωρίζουν φαβορί. Κάθε αγώνας αποκτά το δικό του ενδιαφέρον μιας και μπορείς να στοιχηματίσεις κάθε ομάδα με χάντικαπ, να προβλέψεις σκορ ημιχρόνου/τελικό, να ποντάρεις σε ακριβές αποτέλεσμα αγώνα και να επιλέξεις πόσα τέρματα θα σημειώσει κάθε ομάδα.

Λάβε μέχρι και €120 δωρεάν στοίχημα με την νέα σου εγγραφή σήμερα μπαίνοντας στην πλατφόρμα της bwin μέσω ενός από τα διαφημιστικά banner της σελίδας αυτής ή μέσω του www.bwin.com/cy120 Μια μικρή επιλογή από τα σημερινά στοιχήματα που προσφέρει η bwin παρουσιάζεται πιο κάτω.

ΑΠΟΕΛ – Άρης

Στοίχημα νίκης
ΑΠΟΕΛ 1.20 X 5.00 Άρης 10.00

Hμίχρονο/Τελικό
ΑΠΟΕΛ / ΑΠΟΕΛ 1.50
X / ΑΠΟΕΛ 4.75
Άρης / ΑΠΟΕΛ 29.00
ΑΠΟΕΛ / X 21.00
X / X 8.50
Άρης / X 17.00
ΑΠΟΕΛ / Άρης 51.00
X / Άρης 23.00
Άρης / Άρηςl 17.00

Χάντικαπ 0:1
ΑΠΟΕΛ 1.62 X 4.00 Άρης 3.75

Αγία Νάπα – Ανόρθωση

Στοίχημα νίκης
Αγία Νάπα 10.00 Χ 5.00 Ανόρθωση 1.20

Hμίχρονο/Τελικό
Αγία Νάπα/Αγία Νάπα 17.00
X/Αγία Νάπα 23.00
Ανόρθωση/Αγία Νάπα 51.00
Αγία Νάπα / X 17.00
X / X 8.50
Ανόρθωση / X 21.00
Αγία Νάπα/Ανόρθωση 29.00
X / Ανόρθωση 4.75
Ανόρθωση/ Ανόρθωση 1.50

Χάντικαπ 1:0
Αγία Νάπα 3.50 X 3.50 Ανόρθωση 1.75

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!