Φυσιολογική η αγωνία, ζητούμενο η ποιότητα

Οι οπαδοί μας ζουν εδώ και λίγες εβδομάδες το γνωστό σκηνικό όπου το μοναδικό θέμα συζήτησης τους είναι η μεταγραφολογία που και με τη βοήθεια αρκετών sites αποκτά διαστάσεις που θυμίζουν τους χρησμούς της Πυθίας. Η αγωνία των οπαδών μας είναι φυσιολογική και ίσως στη φετινή μεταγραφική περίοδο να είναι πιο δικαιολογημένη από ποτέ. Η μεγάλη ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό μεταγραφών καθιστούν δύσκολο και καθοριστικό το έργο του προπονητή μας. Το ζητούμενο μέσα από 3-4 μεταγραφές που θα γίνουν είναι να έρθουν οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Πρακτικά και απλοϊκά αυτό σημαίνει ότι οι νεοφερμένοι πρέπει να είναι καλύτεροι παίκτες από αυτούς που έχουμε. Ο Σέρτζιο γνωρίζει ότι από την ομάδα λείπει η ποιότητα και κάποια άλλα στοιχεία τα οποία θα προσπαθήσει να φέρει μέσα από τις επιλογές παικτών που θα κάνει.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου για λόγους που έχουμε εξηγήσει λειτουργεί και ως ο υπεύθυνος προγραμματισμού αυτό το καλοκαίρι. Πέραν του υπαλληλικού προσωπικού είναι ο μόνος που ξέρει πως προχωρά η πορεία των διαπραγματεύσεων με τους διάφορους παίκτες. Ο πρόεδρος και το περιβάλλον του διαρρέουν με το σταγονόμετρο ουσιαστικές πληροφορίες και τα όσα γράφονται στα διάφορα sites τις τελευταίες μέρες αποτελούν περισσότερο εικασίες και υπολογισμοί των αρθρογράφων.

Από την περασμένη Παρασκευή για παράδειγμα τα μμε έχρισαν την εβδομάδα που μπήκε ως περίοδο των sms ενώ από χτες η παραφιλολογία σχετίζεται στη θέση στην οποία θα αγωνίζεται η πρώτη μεταγραφή.

Όπως αναφέραμε και χτες μέσω twitter όλα συνηγορούν ότι η πρώτη μεταγραφή θα αφορά παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο και η απόκτηση του έχει τη λογική της εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Τζιόλη.

Οι διαπραγματεύσεις με κάποιους παίκτες είναι ταυτόχρονες  ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο ΑΠΟΕΛ έχει καταθέσει την προσφορά του και απλά περιμένει. Αναμονή λοιπόν και για εμάς τονίζοντας ξανά ότι το ζητούμενο δεν είναι να ικανοποιηθεί η περιέργεια και αγωνία του κόσμου αλλά η ποιοτική ενίσχυση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!