Φυσιολογική και αναπόφευκτη

Η ομάδα μας φλέρταρε με την απώλεια βαθμών και σε προηγούμενους αγώνες αλλά αυτό δεν έγινε γιατί είχαμε τον Μαντούκα να παρασύρει και τους υπόλοιπους και με καλά διαστήματα στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέπουμε την αρνητική εικόνα του πρώτου. Είχαμε υπενθυμίσει πριν τον αγώνα με την Αελ ότι αν δεν βελτιωνόταν η απόδοση της ομάδας θα ερχόταν άμεσα η πρώτη απώλεια βαθμών κάτι που δυστυχώς έγινε. Μπορεί ο Δώνης να προσπάθησε να παρουσιάσει την Αελ ως ένα αξιόλογο και αξιόμαχο σύνολο αλλά εμείς είδαμε μια ομάδα που συμπεριφέρθηκε όπως η Άχνα και η Δόξα όταν έρχονται στο ΓΣΠ. Παρόλα αυτά η ομάδα μας δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και παρά το ότι δημιουργήθηκαν 2 κλασσικές ευκαιρίες και ορισμένες άλλες μείναμε στο 0-0.

Οι απώλειες είναι αναπόφευκτες αλλά έχει σημασία πως έρχονται αυτές. Γράψαμε και πριν τον αγώνα ότι ο Δώνης πήρε ρίσκο αφήνοντας τους Μοράις και Σιέρινταν στον πάγκο. Επιπλέον βάζοντας τους Χαραλαμπίδη και Εφραίμ στο αρχικό σχήμα ο δεύτερος «έπρεπε» να αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα αριστερά, θέση στην οποία έδειξε ότι δυσκολεύεται να κάνει αυτά που θέλει.

Οι επιλογές του προπονητή, η απόδοση της ομάδας και στην τελική το 0-0 πρέπει να αποτελέσουν πηγή προβληματισμού για όλους στον Αρχάγγελο αφού η μεγάλη εικόνα λέει ότι δεν ήταν κάτι μεμονωμένο περιστατικό. Το δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο επειδή έρχεται ο Άγιαξ είναι επιφανειακή και επικίνδυνη προσέγγιση!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!