Φως στην άκρη του τούνελ για Αλμέιδα

Ίσως να μην είναι δεδομένη τελικά η απουσία του Αίλτον Αλμέιδα στον αγώνα της Τετάρτης με τη Ζενίτ αφού όπως μαθαίνουμε η αποθεραπεία του Βραζιλιάνου εξελίσσεται με ιδανικό τρόπο. Ο ίδιος δεν έχει σκοπό να απουσιάσει από το νέο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού και όπως εκμυστηρεύεται στο στενό του περιβάλλον θα είναι έτοιμος για να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών στο παγωμένο Πετρόφσκι.  

Όπως έχουμε καταλάβει ποικιλοτρόπως τον τελευταίο καιρό, το κίνητρο όλων για να είναι παρών σε τέτοιους αγώνες είναι τεράστιο κάτι που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου αστέρα. Ο Αλμέιδα δεν πρόκειται να ρισκάρει οτιδήποτε αφού ιατρικά θεωρείται έτοιμος αφού το σφίξιμο που αισθάνθηκε στον αγώνα με την Πόρτο στους προσαγωγούς έχει υποχωρήσει.

Αν επιβεβαιωθούν τα πιο πάνω θα πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την ομάδα μας αφού η δυναμική της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερη με τον Βραζιλιάνο στο αρχικό σχήμα. Στο τέλος της ημέρας η απόφαση θα είναι του Γιοβάνοβιτς ο οποίος θα δει πρώτα και πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στον αγώνα με τον Ερμή.

Το Σάββατο απέναντι στην ομάδα του Ανδρονίκου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα κάτι που δεν έχει συμβεί στους τελευταίους δυο αγώνες πρωταθλήματος έστω και χωρίς τον Αλμέιδα στο αρχικό σχήμα. Το βάρος αλλά και οι απαιτήσεις του κόσμου θα πέσουν και πάλι στον Σολάρι ο οποίος θα χρειαστεί στηρίγματα και βοήθειες. Ο Ερμής βρίσκεται δικαιωματικά στη τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά μετά την πρόσληψη Ανδρονίκου δείχνει βελτιωμένος. Και αυτό γιατί όπως όλες οι ομάδες του συγκεκριμένου προπονητή μαθαίνουν να αμύνονται μαζικά και καλά στο μισό γήπεδο ακόμα και όταν βρεθούν πίσω στο σκορ με ένα γκολ.

Όπως φάνηκε από χτες ο Αλεξάνδρου θα μπορέσει τελικά να συμπεριληφθεί στο πλάνο του προπονητή αφού προπονείται κανονικά ενώ και ο Τρισκόφσκι είναι μια χαρά αφού από τη σύγκρουση του με τον Ζόρζε στη χτεσινή προπόνηση δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός. Ο μόνος που μάλλον θα μείνει εκτός αποστολής παρόλο που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι ο Γιάχιτς λόγω της συμμετοχής του στους αγώνες της Βοσνίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!