Φόρτσα για τη νίκη

Ο απρόσμενος αποκλεισμός του Αλμέιδα από την αποστολή του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό είναι η καλύτερη αφορμή για να πάμε όλοι συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να έρθει η νίκη. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός κάτι που θα οδηγήσει σε μια ακόμα σημαντική αλλαγή σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Ο ΑΠΟΕΛ τίθεται ουσιαστικά αντιμέτωπος με τον κακό του εαυτό παρά με την ομάδα του Κίκη Φιλίππου, αφού καλούμαστε να κερδίσουμε την κούραση και το λεγόμενο rotation. Οι αλλαγές θα είναι σε έναν ακόμα αγώνα αρκετές αφού εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Πουρσαϊτίδης και Ολιβεϊρα. Με αυτά τα δεδομένα η αμυντική γραμμή αναμένεται να αποτελείται από τους Σολωμού και Μποαβεντούρα στα δυο άκρα, εκτός και αν κριθεί σκόπιμο να πάρει ανάσες και ο Βραζιλιάνος και τη θέση του πάρει ο Αλεξάνδρου. Ο Πάρντο θα είναι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κάτω από τα δοκάρια και καλείται να δείξει ξανά τα όσα άφησαν ενιυσιασμένους τους περισσότερους στο Πόρτο. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Κακά με τον Ζόρζε που θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. Η λογική λέει 4-5-1 με τους Πίντο και Μοράις να παραμένουν στη γνωστή τους θέση και τον Μπελαϊτ να είναι πιο κοντά από ποτέ για να πάρει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός.

Τις θέσεις στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Μαντούκα, Χαραλαμπίδης , Ατόρνο και Τρισκόφσκι εκτός και αν ο Γιοβάνοβιτς προτιμήσει τον Σκοπιανό στην κορυφή της επίθεσης αντί του Σολάρι. Ο Αργεντινός είχε την κακή εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα με την Αελ, ενώ έδειξε να μην έχει και την καλύτερη ψυχολογία σε όλη της διάρκεια του αγώνα. Όπως προκύπτει η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη και η ομάδα τον χρειάζεται να επανέλθει το συντομότερο είτε αγωνίζεται βασικός είτε ως αλλαγή.

Η προπώληση των εισιτηρίων ήταν απογοητευτική και το ενδεχόμενο ο αριθμός αυτών που θα πάνε στο Δασάκι να είναι λιγότερος από αυτούς που πήγαν στο Πόρτο δεν μπορεί να αποκλειστεί! Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή ο κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν αφού όπως και οι ποδοσφαιριστές έτσι και εμείς πρέπει να δείχνουμε με πράξεις πόσο θέλουμε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!