Χάνει Σκεντερπέμπου και βλέπουμε

Ο Μαρσίνιο στάθηκε άτυχος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς αφού κλοτσιά στο γόνατο τον ανάγκασε να αποχωρήσει τραυματίας. Σήμερα υπήρξε και η πρώτη επίσημη γραπτή ενημέρωση από πλευράς ΑΠΟΕΛ για τον Βραζιλιάνο και η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα κάνει λόγο για κάκωση δευτέρου βαθμού στο γλουτιαίο μυς. Τονίζεται παράλληλα ότι θα υπάρξει η γνωστή επανεκτίμηση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Πρακτικά ο Μαρσίνιο θα χάσει όπως όλα δείχνουν τον επαναληπτικό της Τετάρτης με την Σκλεντερμπέου αφού όσο πλησιάζει ο αγώνας και δεν προπονείται, μειώνονται και οι πιθανότητες του να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το ρεαλιστικό και επιθυμητό πλάνο είναι να μπορέσει να μπει το συντομότερο δυνατό σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων έτσι ώστε να κριθεί ετοιμοπόλεμος ενόψει Σλόβαν. Το γεγονός ότι ο μικρόσωμος Βραζιλιάνος χρειάζεται συνήθως περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους για να επανέλθει μετά από τραυματισμούς δημιουργεί κάποια ερωτηματικά αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αναμένουμε για να δούμε αν θα επιβεβαιώσει την παράδοση.

Ο Μαρσίνιο και η ικανότητα του να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες είναι γνωστή έστω και αν δεν τον κάνει τόσο συχνά όσο θα ανάμεναν κάποιοι. Είναι επίσης γνωστό ότι παρά την ποιότητα και ποσότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να μπορεί να κάνει αυτά που ξέρει καλά ο Βραζιλιάνος. Ο Πίντο αλλά και ο Μαντούκα πιο πρόσφατα επιχείρησαν να παίξουν το ρόλο του αντι Μαρσίνιο κάτι όμως που δεν έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα. Η απουσία του σε κάποιους αγώνες ήταν η αιτία να αλλάξει και τακτική η ομάδα και να προτιμάται η διάταξη 4-4-2.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τα συν και τα πλην του ΑΠΟΕΛ αναλόγως του ποιους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεση του και πράττει αναλόγως με στόχο να κάνει την απουσία του οποιουδήποτε να περνά απαρατήρητη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!