Χάνουμε το πρώτο σημαντικό deadline

Μπορεί για επικοινωνιακούς λόγους ο Γιοβάνοβιτς να αρνείται ότι υπάρχουν χρονοδιαγράμματα στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά πρακτικά υπάρχουν και μάλλον χάσαμε το πρώτο που σίγουρα θεωρείται σημαντικό. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση ήθελαν προ διμήνου που μπήκαν σε φάση προγραμματισμού να ολοκληρώσουν το ρόστερ πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο αφού το εικοσαήμερο στο Ομπερταουν είναι καθοριστικό τόσο σε θέματα φυσικής κατάστασης όσο και στο να μοντάρει ο Γιοβάνοβιτς το νέο ΑΠΟΕΛ Η παράμετρος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων είναι μια τεράστια αφού η ομάδα πρέπει να πάει στον τρίτο προκριματικό κάτι παραπάνω από έτοιμη σε όλους τους τομείς και όσο καθυστερούν οι μεταγραφές αυξάνεται η πιθανότητα να μην γίνει αυτό.

Οι προσπάθειες μετά την απόκτηση του Ολιβέιρα στράφηκαν προς την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ αλλά μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειες δεν έφεραν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού το διαθέσιμο μπάτζετ σε συνδυασμό με τα ψηλά στάνταρτ που θέτουμε αλλά και τη διστακτικότητα κάποιων να έρθουν στην Κύπρο, οδηγεί πολλές περιπτώσεις σε ναυάγιο.

Έστω και αν επικοινωνιακά η απόκτηση κεντρικού αμυντικού πέρασε σε δεύτερη μοίρα και ο Γιοβάνοβιτς δείχνει να αντέχει κάποια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι δεδομένο ότι πρέπει να κινηθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να προσθέσει στο ρόστερ του δύο ποδοσφαιριστές κλάσης στις  πιο πάνω θέσεις και πλέον υπάρχει η πίεση αυτό να γίνει το συντομότερο. Η γνωστή ιστορία ότι έχουμε ποιοτικότατο ρόστερ και δεν θα γίνουν μεταγραφές για το θεαθήναι είναι δεδομένη και κάτι που απαιτεί και ο κόσμος. Δεν είναι με λίγα λόγια επιχείρημα που δικαιολογεί την όποια άποψη έχουν επί του θέματος προπονητής και διοίκηση.

Ανανεωμένο ρόστερ στο apoel.netΜετά από καιρό επανασχεδιάσαμε τη σελίδα του ρόστερ και περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες προσθήκες. Πέραν του νέου σχεδιασμού ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει πλέον τη δική του σελίδα στην οποία μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει για αυτόν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!