Χαλαροί και με Απόλλωνα;

Οι δυο συνεχόμενες προβληματικές εμφανίσεις με Ομόνοια και Ερμής ήρθαν για να θολώσουν την εικόνα της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πρωταθλήματος και αυτής με την μεγαλύτερη δυναμική. Το γεγονός ότι κερδίσαμε την ομάδα του Φανιέρου βοήθησε για να αναδειχτούν και να υπερτονιστούν τα θετικά παρά τα αρνητικά που είδαμε και στον συγκεκριμένο αγώνα και πλέον είναι μπροστά μας ο αγώνας με τον Απόλλωνα. Ένα από τα στοιχεία που επανεμφάνισε η ομάδα μας στους προηγούμενους αγώνες ήταν αυτό της χαλαρότητας. Ο Δώνης εντόπισε το φαινόμενο αυτό και σε αγώνες με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς αλλά είναι κάτι που άρχισε να εμφανίζεται πλέον και στο μίνι πρωτάθλημα των ομάδων της πρώτης εξάδας.

Η ψυχολογική προετοιμασία των παικτών είναι μεγάλη υπόθεση και όπως φάνηκε κυρίως στον αγώνα με την Ομόνοια είναι κάτι που υστερούμε. Η δικαιολογία στον αγώνα με τον Ερμή ήταν πως μας παρέσυραν οι απουσίες βασικών παικτών του Ερμή αλλά όλα αυτά πείθουν ως ένα βαθμό.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος στη συνέχεια αφού μέρος και των καθαρά αγωνιστικών προβλημάτων προκύπτουν από το γεγονός αυτό. Ο Απόλλων έρχεται στο ΓΣΠ λαβωμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η απώλεια βαθμών με την Ομόνοια αλλά και του Σαγκόι δημιουργούν την εντύπωση ότι η ομάδα της Λεμεσού δεν μπορεί να συνεχίσει την κούρσα προς τον τίτλο.

Αν η εντύπωση αυτή οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε εφησυχασμό αντί συγκέντρωση είναι κάτι που θα δούμε το απόγευμα του Σαββάτου.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!