Χαρά για Ιβάν, λύπη για Μποαβεντούρα

Με ανάμικτα αισθήματα έκλεισε η χτεσινή μέρα αφού επιφύλαξε δυο ειδήσεις που αφορούσαν τον ρέκορντμαν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και μια από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών. Για τον μεν Γιοβάνοβιτς μάθαμε ότι το τυπικό περισσότερο ραντεβού του με τον πρόεδρο στέφθηκε με επιτυχία και θα συνεχίσει στην ομάδα μας μέχρι το 2013, για τον δε Μποαβεντούρα η τελική διάγνωση του τραυματισμού του δεν ήταν καθησυχαστική. Ο πολυσύνθετος Βραζιλιάνος τέθηκε νοκ αουτ για τις επόμενες έξι εβδομάδες αφού το MRI στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ρήξη ορθού μηριαίου μυός. Αν μπορεί κάτι να μετριάσει το μέγεθος της απώλειας είναι ότι μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για δυο εβδομάδες. Παρόλα αυτά θεωρείται σίγουρο ότι θα χάσει μια σειρά αγώνων με πιο σημαντικό αυτόν με την ομόνοια στα τέλη Ιανουαρίου.

 Η απρόσμενη απώλεια του Μποαβεντούρα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι πιο δύσκολος από τον πρώτο. Όσο και αν λέμε ότι έχουμε το ποιοτικό ρόστερ όλων των εποχών σε κάποιες θέσει όπως αυτή του αριστερού άκρου της άμυνας ή στα χαφ κάποιοι παίκτες δείχνουν και είναι αναντικατάστατοι εκτός και αν πάει κάτι στραβά. Ο Αλεξάνδρου εκ τω πραγμάτων προορίζεται για βασικός και σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Χωρίς καμία αμφιβολία δεν είναι ο Μποαβεντούρα αλλά έχει τα δικά του δυνατά σημεία, τα οποία καλείται να δείχνει εντονότερα από εδώ και εμπρός.

Όπως αναφέραμε και προ ημερών όταν διαφάνηκε ότι ο Βραζιλιάνος θα έμενε εκτός μάχης, η συγκυρία αυτή είναι μια καλή ευκαιρία και για τον Ηλία. Πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται στο θάλαμο εδώ και 3 μήνες ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει λύσεις. Πρόβλημα για αυτόν όπως επίσης και για κάποιους άλλους είναι ότι έχουν ελάχιστους αγώνες στα πόδια τους.

 Το ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί μπροστά σε πολλές προκλήσεις μέχρι να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση τις γνωρίζουν πολύ καλά και είναι για αυτό που σε κάποιες περιπτώσεις μπορούν και ενδείκνυται να λειτουργούν προληπτικά και η μεταγραφική ενίσχυση είναι ένα μέτρο προς αυτή την κατεύθυνση.  – Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ Vs Παραλίμνι  θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 18/12 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!