Χαραλαμπίδης προ των πυλών

Η ανάγκη απόκτησης ποδοσφαιριστών αναγνωρισμένης αξίας που μπορούν στα σίγουρα να βοηθήσουν την ομάδα αγωνιστικά αλλά και να τις δώσουν την προσωπικότητα που της λείπει, ωθεί διοίκηση και τεχνική ηγεσία να θέλουν όσο ποτέ την επανένταξη του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στην ομάδα. Η χρονική στιγμή φαίνεται να είναι η πιο κατάλληλη και από πλευράς του ποδοσφαιριστή αφού μετά και από το σύντομο σταθμό του στη Γερμανία φαίνεται να έχει ωριμάσει στο μυαλό του η ιδέα επιστροφής του στην Κύπρο. Όπως είναι γνωστό και το περασμένο καλοκαίρι το ΑΠΟΕΛ επιθυμούσε επανένταξη του Μπίδη στην ομάδα μας αλλά ο ίδιος προτίμησε να αναβάλει την επιστροφή του στην Κύπρο, θέλοντας να κυνηγήσει εκ νέου το όνειρο της καριέρας στο εξωτερικό. Ο παίκτης αναμένεται σήμερα να λύσει τη συνεργασία του με τη Γερμανική Ιένα, οπότε και θα αξιολογήσει τις προτάσεις που έχει από Ελλάδα και Κύπρο έστω και αν η ομάδα μας έχει για συναισθηματικούς λόγους ένα σημαντικό προβάδισμα. Πέραν της πρότασης από τη Λάρισα, Ανόρθωση και Ομόνοια αναμένεται να προσεγγίσουν τον Χαραλαμπίδη, όχι μόνο γιατί θα ήθελαν αν τον εντάξουν στη δύναμη τους αλλά και γιατί θέλουν να δυσκολέψουν τη δική μας προσπάθεια οπότε και σε αυτό το θέμα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες.

Ποιος κάνει τον προγραμματισμό;
Με αφορμή το ενδιαφέρον για τον Χαραλαμπίδη και την παραδοχή των διοικούντων ότι το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα κτίστηκε στην άμμο είμαστε αναγκασμένοι να θέσουμε το πιο πάνω ερώτημα για προβληματισμό όλων; Στο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη κατεύθυνση και στρατηγική και το όλο θέμα αντιμετωπίζεται αναλόγως του ποιος είναι ο προπονητής και ποιοι από τη διοίκηση θέλουν ή νομίζουν ότι ξέρουν να εντοπίσουν και να διαπραγματευτούν την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ακόμα και για αυτή την απόκτηση του Χαραλαμπίδη την οποία όλοι μας θεωρούμε χρήσιμη και απαραίτητη μπορεί να τεθούν κάποια βάσιμα ερωτήματα…

>

Χαραλαμπίδης και Μακρίδης αγωνίζονται στην ίδια θέση που είναι αυτή του δεξιού μεσοεπιθετικού. Και οι δυο μπορούν να αγωνιστούν επίσης στη μεσαία γραμμή ως συνδετικός κρίκος μεταξύ κέντρου και επίθεσης, θέση όμως στην οποία αγωνίζονται οι Φερναντές και Ζε Κάρλος. Κατά συνθήκη και οι δυο τους μπορούν να δώσουν λύσεις αγωνιζόμενοι στην αριστερή πλευρά αλλά αυτό γίνεται όταν αποτυγχάνουμε (που το συνηθίσουμε) να βρούμε τον παίκτη που θέλουμε στη συγκεκριμένη θέση. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι χρειάζονται σωστοί χειρισμοί έτσι ώστε να βελτιωθούμε αγωνιστικά αλλά και να μπορούν διοίκηση και τεχνική ηγεσία να ελέγχουν τις οικονομικές και άλλες ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Ηλιάδης, Γιοβάνοβιτς και Χατζηλούκας έχουν σήμερα την ευθύνη για το πιο πάνω και καλούνται να συνεργαστούν σωστά έτσι ώστε να χτίσουν το νέο ΑΠΟΕΛ σε γερές βάσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!