Χατζηλιασής: Ένοχη σιωπή για κριτήρια

Ο επικοινωνιακός πόλεμος βρίσκεται στα φόρτε του και η διοίκηση Ερωτοκρίτου με μπροστάρη του Χατζηλιασή προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται επιπλέον λανθασμένες εντυπώσεις. Σε σημερινές δηλώσεις του στο kerkida.net ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας τονίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανάγκη το παρασκήνιο και πως η διοίκηση της ομάδας μας ελέγχεται για την ένοχη σιωπή πoυ έδειξε στο θέμα των οικονομικών κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ. Όπως είναι γνωστό η Ομόνοια με τη βοήθεια όχι μόνο του δικού της Νικ Νικολάου που χειρίζεται το θέμα αλλά και της ΚΟΠ γενικότερα καταφέρνει με διάφορους τρόπους και χαλαρώσεις να περνά τα κριτήρια αν και θεωρείται καταχρεωμένη.

Από τη διοίκηση όμως αναμένουμε πολύ περισσότερα και η αυτοκριτική της δεν μπορεί να εστιάζεται μόνο στο κεφάλαιο της αδειοδότησης. Σχεδόν καθημερινά διοικήσεις άλλων ομάδων και αθλητικογράφοι συνδέουν άμεσα ή έμμεσα την ομάδα μας με το παρασκήνιο και προβάλλουν με τρόπο που δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις τα αμφισβητούμενα σφυρίγματα που δίνονται υπέρ μας.

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχει παρθεί ποτέ τα τελευταία χρόνια οποιοδήποτε προληπτικό μέτρο και είναι για αυτό που κατόπιν εορτής αναγκαζόμαστε να καταφεύγουμε σε περιορισμένης χρονικής διάρκειας εμπάρκο δηλώσεων σε κάποια μμε.

Αναλυτικά οι σημερινές δηλώσεις του Χατζηλιασή:

Έχει εξαντληθεί η υπομονή μας. Κάποιοι ξεπέρασαν τις κόκκινες γραμμές. Δεν θα επιτρέψουμε στους μίζερους να ασελγούν στον Θρύλο. Είμαστε αποφασισμένοι ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους να προστατέψουμε τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Δεν έχουμε ανάγκη το παρασκήνιο. Μιλούν από μόνα τους τα έργα της ομάδας. Το παρασκήνιο το οπτασιάζονται οι αποτυχημένοι. Κάνοντας αυτοκριτική το μοναδικό μας λάθος και απολογούμαι γι’ αυτό στους φίλους του ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως στους ΑΠΟΕΛίστες, είναι η ένοχη σιωπή μας, καθ’ όσον αφορά τα κριτήρια αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!