Χρειαζόμαστε τον παλιό καλό Καρλάο

Η νίκη επί της Ομόνοιας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος αλλά θα χρειαστούν και κάποια άλλα πράγματα προκειμένου να πανηγυρίσουμε το τρίτο συνεχόμενο. Ένα από αυτά είναι να μπορέσει να σταθεροποιήσει η ομάδα την απόδοση της σε ψηλά επίπεδα. Αυτό πρακτικά περνά μέσα από την απόδοση συγκεκριμένων παικτών που θεωρούνται οι ηγέτες της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος περνά περίοδο παρατεταμένου νετεφορμαρίσματος το οποίο έχει συνδυαστεί και με διάφορους τραυματισμούς. Στους λίγους αγώνες που αγωνίστηκε τους τελευταίους 4 μήνες βλέπουμε επίσης έναν παίκτη φοβερά νευρικό, σημάδι κακής ψυχολογίας. Οι συχνές και αδικαιολόγητες κάρτες είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Λένε ότι τα βαθύτερα αίτια της “απουσίας” του Καρλάο και όταν ακόμα αγωνίζεται σχετίζονται με το όχι της διοίκησης όταν ο μάνατζερ του βολιδοσκόπησε την πιθανότητα μεταγραφής του κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι επόμενες 15 μέρες πρέπει να είναι παραγωγικές και ουσιαστικές για τον Καρλάο. Ο παίκτης είναι τιμωρημένος τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο και θα χάσει τους αγώνες με Ερμή και Ομόνοια. Είναι όμως μια περίοδος που θα πρέπει να ανασυγκροτηθεί κυρίως ψυχολογικά αλλά και να προπονηθεί πιο καλά από ποτέ έτσι ώστε με την επιστροφή του να είναι ο γνωστός ηγέτης και ογκόλιθος της αμυντικής γραμμής.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τρομερή ανάγκη τον συγκεκριμένο παίκτη προκειμένου να κάνει το σερί νικών που απαιτείται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχει όμως και ο Καρλάο ανάγκη να προσθέσει στο βιογραφικό του κάτι τέτοιο αφού 2-3 σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League δεν αρκούν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!