Χρυσό προϊόν τα τηλεοπτικά του ΑΠΟΕΛ

O ΑΠΟΕΛ παραμένει εγκλωβισμένος στο συμβόλαιο της LTV, την ώρα που σχεδόν όλες οι υπόλοιπες λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Κύπρου ‎απολαμβάνουν παχουλά συμβόλαια, προκαταβολές και διευκολύνσεις από τις άλλες εταιρίες του κυπριακού τηλεοπτικού πεδίου. Με την συγκεκριμένη εταιρεία να βρίσκεται μπρος στο χείλος του γκρεμού, οι προϋποθέσεις που δημιουργούνται για τους υπόλοιπους ανταγωνιστές και σε σχέση με την ομάδα μας είναι τέτοιες που δεν τους αφήνουν καθόλου αδιάφορους. Ως γνωστό, τόσο η Primet‎el όσο και η Cytavision εξέφρασαν την επιθυμία για προοπτική συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα έχουν αναφερθεί και σε συγκεκριμένα οικονομικά ανταλλάγματα.

Όπως μπορεί εύκολα κάποιος να αντιληφθεί (και το έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορες) ο ΑΠΟΕΛ αυτή την στιγμή αποτελεί το μήλο τις Έριδος όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του. Η δημιουργία της ΚΟΠ TV είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη ότι οι προϋποθέσεις για κάτι καινούριο είναι ιδανικές. Σε αυτό το σκηνικό ο ΑΠΟΕΛ έχει καταλυτικό ρόλο και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτεί για να αποκτήσει τα μέγιστα οφέλη- ανταλλάγματα.

‎Η διοίκηση Πετριδη θα πρέπει να αξιολογήσει όλες τις περιπτώσεις και να μην βιαστεί να αποφασίσει για το πως θα παίξει τα χαρτιά της. Εξάλλου, υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ να αλλάξουν χέρια αφού μια διέξοδος που εξετάζει η LTV είναι να πουλήσει τα δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ σε αλλη εταιρεία μέχρι την λήξη του συμβολαίου μας.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται να βιαστεί για το που θα στεγάζεται τηλεοπτικά για την περίοδο 2016-19. Πέραν από τις γνωστές επιλογές συνεργασίας, υπάρχουν και κάποιες εναλλακτικές προοπτικές εκμετάλλευσης αυτού του πολύτιμου προϊόντος της ομάδας μας, τις οποίες έχουμε τον χρόνο και την πολυτέλεια να τις εξετάσουμε και να τις αξιολογήσουμε. ‎Οι ενέργειες μας όσον αφορά το συγκεκριμένο προϊόν θα πρέπει να τύχουν αρκετές μελέτης από άτομα που κατέχουν το θέμα. Οποιαδήποτε επιπόλαιη απόφαση πιθανώς να μας κοστίσει και να έχει παρόμοια κατάληξη με αυτή της LTV.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!