Χρόνο σε αυτούς που τον χρειάζονται

Κάπως έτσι προδιαγράφονται τα δεδομένα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα για το Σούπερ Καπ εναντίον της Ανόρθωσης. Πέραν της απουσίας του Μπρόερς ο οποίος δεν θα αγωνιστεί για προληπτικούς περισσότερο λόγους, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στους μέχρι τώρα αγώνες στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε στο αρχικό σχήμα παίκτες όπως οι Μορφής, Πουρσαϊτίδης, Χρίστου, Χάτζι και Ηλία. Ο Κοσόφκσι αναμένεται να είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα αφού ο βαθμός ετοιμότητας του με τον Ερυθρό Αστέρα δεν ήταν ο απαιτούμενος, κάτι που ισχύει και για τον Ονουάτσι.

Αν μπορούσαμε να σταθούμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών θα λέγαμε ότι ο αγώνας του Σούπερ Καπ είναι η ευκαιρία που θέλουν και θα πάρουν οι Πουρσαϊτίδης και Χρίστου. Πρόκειται για δυο παίκτες των οποίων η αξία είναι δεδομένη και ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ με τις καλύτερες συστάσεις. Για διάφορους λόγους μέχρι στιγμής δεν είχαν συμμετοχή και το Σάββατο αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα.

>

Με τον Κόντη να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τον Μπρόερς να μην πείθει ότι μπορεί να αποτελέσει επιλογή βασικούς για τον κέντρο της άμυνας, οι δυο προαναφερθέντες καλούνται να αρπάξουν την ευκαιρία και να βάλουν τον Γιοβάνοβιτς σε πραγματικά διλλήματα!

Ο Χρίστου ήταν βασικός στο ψεσινό φιλικό της Εθνικής αλλά το γεγονός ότι του λείπουν αγώνες λογικά δεν θα τον κρατήσει εκτός εντεκάδας εναντίον της Ανόρθωσης. Βασικοί εναντίον της Ελβετίας ήταν οι Μιχαήλ και Χαραλαμπίδης.

Δώστε ένα τέλος στις φήμες
Στα ποδοσφαιρικά στέκια και όχι μόνο το όνομα του ΑΠΟΕΛ και όσων το διοικούν διασύρεται, χλευάζεται, καλαμπουρίζεται και όχι μόνον, με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι με την ανοχή της διοίκησης συντηρείται η φήμη ότι ψάχνουμε κάποιον να μας «αγοράσει». Σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα και πλέον τα οποιαδήποτε εξωαγωνιστικά προβλήματα θα έχουν τον αντίκτυπο και στην προσπάθεια μας να κοντράρουμε στα ίσα την Ομόνοια και την Ανόρθωση.

Με αυτά τα δεδομένα η διοίκηση Ζιβανάρη καλείται με τρόπο πειστικό να δώσει ένα τέλος στις φήμες ή να ενημερώσει για το πλάνο της.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!