Χτίζεται το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ

Οι όποιες διαφωνίες υπήρχαν σε διοικητικό επίπεδο φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν και ο Χάρης Φωτίου, χτίζει εκ νέου το ρόστερ που θα αποτελεί το καλαθοσφαιρική ομάδα της νέας χρονιάς. Η χθεσινή μέρα ήταν μέρα ανακοινώσεων αφού Πρόδρομος Νικολαίδης φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας και η βέβαιη όπως όλα δείχνουν απόκτηση του θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα. Πρόκειται για το γνωστό από το πέρασμα του από τον Απόλλωνα διεθνή γκάρντ που έκανε καριέρα στα γήπεδα της Α1 στην Ελλάδα.

Σημαντική προσθήκη θεωρείται και αυτή του Τζο Γκαρσία ο οποίος επανεντάσσεται στην ομάδα μας και αναμένεται να δώσει βοήθειες και προσωπικότητα που απαιτείται. Επιτυχία θεωρείται η παραμονή του Ραντόγεβιτς που είχε καλές προτάσεις από το εξωτερικό αλλά πείστηκε να παραμείνει στην ομάδα αφού αναγνώρισε ότι γίνεται μια ακόμα πιο σοβαρή προσπάθεια σε σχέση με πέρσι.

Ιγκόρ Τζόκιτς, Σλόμπονταν Οκόκολιτς, Τζέρι Τζόνσον, Άντερσον Λούκε και Τζελάνι Γκάρντερ είναι οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν αποκτηθεί και όλοι ελπίζουν ότι θα είναι καλές επιλογές έτσι ώστε έγκαιρα να κτιστεί ένα ικανό σύνολο που θα μπορέσει να συναγωνιστεί την ΑΕΛ.

Πρώτη την Πέμπτη με κόσμο και δώρα
Η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τον κόσμο να ξανααγαπήσει την καλαθοσφαιρική ομάδα και προς αυτή την κατεύθυνση ανοίγει τις πόρτες του Ελευθερία την Πέμπτη, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση. Παράλληλα δίνεται και ένα αξιόλογο κίνητρο αφού όσοι αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας εκείνη την ημέρα, θα μπουν σε κλήρωση για 10 εισιτήρια ταξιδέψουν δωρεάν στην Ουκρανία για τον αγώνα με την SK Cherkassy Monkeys στα πλαίσια του FIBA Europe Cup.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!