Χωρίς ίχνος υποτίμησης

Το ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου κινδύνεψαν με συντριβή δεν πρέπει να μας παρασύρει. Το ότι τότε οι οπαδοί τους και όχι μόνο ήταν με την εντύπωση ότι θα περνούσαν ένα εύκολο βράδυ και στο τέλος την πάτησαν είναι πλέον γνωστό αλλά και κάτι που πρέπει να προσέξουν όσοι οπαδοί μας θεωρούν δεδομένη τη νίκη. Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία αλλά επειδή ο εφησυχασμός είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μας θα πρέπει να προσέξουμε. Η θέληση να τους κερδίσουμε και δεύτερη φορά είναι δεδομένη αφού μόνον έτσι θα καλύψουμε τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας. Το ΑΠΟΕΛ το βράδυ το Σαββάτου δεν έχει να αποδείξει αν μπορεί ή όχι να κατακτήσει το πρωτάθλήμα. Αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος έστω και αν ακόμα κάποιοι αρνούνται να το πιστέψουν. Ασφαλώς και με νίκη θα διαφοροποιηθούν τα βαθμολογικά και όχι μόνο δεδομένα και είναι για αυτό που όλοι τη θέλουμε.

Οι παράγοντες και ο προπονητής του παραρτήματος προσπαθούν με κάθε τρόπο να φανατίσουν τους παίκτες του αλλά η τακτική αυτή από μόνη δεν είναι ικανή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα αλλά ακολουθούν μια διαφορετική τακτική αφού προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους αφού γνωρίζουν ότι σε τέτοιους αγώνες οι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προτροπές.

Σε έναν αγώνα που και η κάθε λεπτομέρεια παίζει το δικό της ρόλο το διαιτητικό τρίο που θα κληθεί να διευθύνει τον αγώνα έχει το δικό του ρόλο να διαδραματίσει. Ήδη η επιτροπή διαιτησίας διαβουλεύεται παρασκηνιακά στο να βρεθεί άτομο-διαιτητής κοινής αποδοχής για να αποφευχθούν τα ευτράπελα και αναμένουμε να δούμε την επιλογή του Κωνσταντίνου και της παρέας του. Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων προχωρά σε γοργούς ρυθμούς και το sold out θεωρείται δεδομένο. Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα της regular season όπου οι καιρικές συνθήκες και η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη δεν μπορούν να επηρεάσουν την προσέλευση. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά και χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα αφού οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο Μάριος Ηλία δεν ήταν κάτι που μπόρεσαν να τον κρατήσουν εκτός. Ο προπονητής μελετά εκ νέου τον αντίπαλο μας και καταστρώνει το πλάνο του το οποίο θα έχει σαν στόχο να εκμεταλλευτεί τα δυνατά μας σημεία και παράλληλα να περιορίσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα αντίστοιχα της ομόνοιας. Η ομάδα που θα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της και να οργανωθεί σωστά θα έχει το πάνω χέρι και προς αυτή την κατεύθυνση επικεντρώνονται οι προσπάθειες. Η επάνοδος του Μπίδη σε συνδυασμό με το φορμάρισμα του Αλεξάνδρου αλλά και την παρουσία του Κόστα δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε το στόχο μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!